Postcode Loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Postcode Loterij: 1618 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Postcode Loterij:
    9.0

Deel jouw Postcode Loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Postcode Loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Postcode Loterij

Om financieele reden

Postcode Loterij

Wil niet meer meespelen

Postcode Loterij

Speel al jaren mee met postcodeloterij (2 loten) en staatsloterij (1 lot). Na verglijking levert de staatsloterij meer op dan de postcodeloterij.

Postcode Loterij

finacieel...

Postcode Loterij

Ik speel met teveel loten mee en het levert mij niks op. Steeds als ik iets kleins gewonnen heb blijk ik mij vastgelegd te hebben aan nog een lot daar pas ik nu voor.

Postcode Loterij

Vorig jaar had ik de 'Nationale Postcode Loterij' (na jaren abonnée te zijn geweest zonder ooit 1 cent te hebben gewonnen!!!)opgezegd. Nu kom ik tot de ontdekking dat jullie gewoon maandelijks diverse bedragen van mijn ABN Amro Bankrekening automatisch blijven afschrijven. Dit vind ik toch uiters gênant! Met dit bericht hoop ik dat u in de toekomst meer aandacht aan dit geval zult besteden. Alvast mijn dank.
Victor Spangenberg

Postcode Loterij

tijdelijk gespeeld met 2 loten.nu vorlopig weer 1 lot

Postcode Loterij

Speel mee met 2 loten, wil dit beperken tot 1(één)lot.

Postcode Loterij

ik was eerst lid van een andere bankloterij en die zijn blijkbaar overgenomen en die postcodeloterij doet ook meerdere trekkingen per mnd zonder mijn toestemming.

Postcode Loterij

opzeggen na 2x in juli 8,50 ingehouden te hebben.

Voor Postcode Loterij zijn in totaal 1618 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Postcode Loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Postcode Loterij
Meer Postcode Loterij statistieken

Postcode Loterij opzeggen

Binnen 2 minuten Postcode Loterij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord