Postcode Loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Postcode Loterij: 1616 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Postcode Loterij:
    9.0

Deel jouw Postcode Loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Postcode Loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Postcode Loterij

Win nooit wat en kies liever zelf de goede doelen uit

Postcode Loterij

Ik ga verhuizen en binnen het jaar weer een keer dus ik ben er ff klaar mee.

Postcode Loterij

In 2006 heb ik mijn deelname aan ppostcode loterij opgezegd.
In december 2006 heb ik - dacht ik - eenmalig 2 kanjerloten gekocht n.a.v. postreclame.
Tot mijn grote verrassing en ergernis blijk ik nu 4 postcodeloten te hebben die ik nooit gewild heb. Kennelijk zeer kleine lettertjes ergens in de reclame??
Voor mij reden genoeg om er niets meer mee te maken te willen hebben!

Postcode Loterij

Kan het geld niet meer missen.

Postcode Loterij

ik heb geen geld meer

Postcode Loterij

opzeggen vanlotnr 1131em040 word veel te duur

Postcode Loterij

Kan het bedrag niet missen.

Postcode Loterij

Wil nogmaals opzeggen omdat ik het de vorige keer schriftelijk heb gedaan en er nog steeds geld van mijn rekening wordt afgeschreven. Nu zijn de loten ook nog eens onaangekondigd duurder geworden. Het zijn criminelen daar bij de Nationale postcode loterij. Wil niet zo'n club sponseren. Vertrouwen is volkomen weg.

Postcode Loterij

Voor een ieder die geen geld meer heeft voor loten van de postcodeloterij heb ik respect. Voor een ieder die altijd maar iets te zeuren heeft over een telefoontje of brief van de loterij niet. Wanneer u opzegt wordt u na 3 maanden sowieso niet meer gebeld. Wanneer u dan nog wel gebeld wordt, is dit waarschijnlijk een fout. Werk dit dus respectvol af. Het zijn namelijk veel studenten in hun callcenter.
Een andere zeer bruikbare tip: Lees gewoon de brief/kaart voor u mee gaat spelen. Dan komt u nooit voor een verassing te staan.
Met vriendelijke groet,
John

Postcode Loterij

Om kans te maken om een uitzending van Miljoenenjacht bij te wonen moet er steeds een lot bijgekocht worden. Al beweren de telefonistes dit niet. Maar koop je geen nieuw lot erbij dan heb je ook geen kans om uitgekozen te worden. Wij speelden al met drie koffers mee, dan krijg je weer een prijs. De prijs: kans op een studioplaats. Heb je alles ingevuld dan de vraag met welke koffer je wilt meespelen. We worden mijn inziens genept. Daarom wensen we twee van de drie loten op te zeggen. Gaat er toch nog iets naar de goede doelen.

Voor Postcode Loterij zijn in totaal 1616 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Postcode Loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Postcode Loterij
Meer Postcode Loterij statistieken

Postcode Loterij opzeggen

Binnen 2 minuten Postcode Loterij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord