planet adsl easy opzeggen

9.0 (4 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
De laatste 24 uur zijn er 583 opzegbrieven gedownload


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

planet adsl easy

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

10 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om gratis te downloaden

Brief verzenden

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden zodat u lekker kunt relaxen.

planet adsl easy opzegbrief

Planet Internet
Klantadministratie


Postbus 2547


3500 GM
Utrecht


Plaats, 14 december 2017

Betreft: opzeggen 'planet adsl easy'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

Planet Internet
Klantadministratie


Postbus 2547


3500 GM
UtrechtPlaats, 14 december 2017

Betreft: opzeggen 'planet adsl easy'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beeindigiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beeindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beeindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam
Controleer bij 'planet adsl easy' altijd of het opzegadres nog correct is!
Reden
37% te duur
Jaren lid
2 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
64% zegt ja
Aanbevelen
72% zegt ja
  • Klantenservice

planet adsl easy adres

Planet Internet
Klantadministratie
Postbus 2547
3500 GM Utrecht


Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor planet adsl easy en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

planet adsl easy reviews

Lees de 4 reviews van bezoekers die een opzegging van planet adsl easy hebben gedaan.


voor deze opzegservice

planet adsl easy

computer verkocht

planet adsl easy

Het wordt me te duur. Ik neem nu een voordelig alles in een abonnement

planet adsl easy

Ik probeer al vanaf medio 0ktober 2006 van dit abonnement af te komen. Ze zeggen dat het telefonisch kan maar helaas... ondanks diverse toezeggingen dat het abonnement beeindigd is betaal ik nog steeds...

Meer reviews

planet adsl easy opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken planet adsl easy
Meer planet adsl easy statistieken

Afgelopen maand heeft 1 persoon de planet adsl easy opzegbrief gedownload.

Personen die planet adsl easy opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar. De opzeggingen van planet adsl easy worden het vaakst gedaan door mannen, van die mannen is de gemiddelde leeftijd 40 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 12 personen een voorbeeldbrief gedownload.

In de categorie Telefonie zijn onlangs ook Tellicom en ToucanTalk Eindeloos opgezegd.


Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK