Nederlandse Boeken Club reviews

  • Totaal aantal reviews van Nederlandse Boeken Club: 47 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Nederlandse Boeken Club:
    8.6

Deel jouw Nederlandse Boeken Club review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Nederlandse Boeken Club abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Nederlandse Boeken Club

Ze zijn ook duurder dan in de winkel ook.Daarom heb ik de mijne opgezegd.

Nederlandse Boeken Club

Ik heb pas een brandbrief gesgreven naar nbc, ik wacht op de uitslag :P

Verkopers lullen maar wat tegen je om zoveel mogelijk klanten te trekken e ndaardoor meer eigen inkomsten te hebben, de kapitalisten. Mijn geld krijgen ze niet, ben anti-globalist!

Nederlandse Boeken Club

Geweldige site hier. Ik heb me rot gezocht naar het adres voor de Boekenclub en kan het nergens vinden. Ja, 3 verschillende postbus adressen, maar deze staat nergens. Lees hier een aantal goede reacties, dus ik ga er vanuit dat dit het goede adres is. Bedankt!!

Nederlandse Boeken Club

Euroboek B.V.
t.a.v. Opzeggen
Laanakkerweg 16
4131 PB
Vianen

Vlissingen, 19-12-2006.

Betreft: opzeggen 'Nederlandse Boeken Club'


Geachte heer/mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per direct op.

De gegevens zijn:


Klantnummer: 11.594.768.1
Naam: Roy Bleijenberg
Adres: Bloemenlaan 30
4382SC Vilissingen:


Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij de juiste datum mede te delen. Deze opzegging geldt in dit geval per die datum. De door mij aan u verstrekte incasso-machtiging ten laste van rekeningnummer 573427100 komt per diezelfde datum te vervallen. Verder zou ik graag een bevestiging willen ontvangen van deze opzegging.


Vriendelijke groet,

Roy Bleijenberg.

Nederlandse Boeken Club

hierbij zeg ik dus mijn lidmaatschap op.

Nederlandse Boeken Club

Egt Gekke mensen...shiit he.ik zeg het af gaan ze gwoon door..ze denken lkkr verdient..maar nee hoor ik stuur ze lkkr allemaal terug en FUCK die incasso van jullie!!Vergeet het dat ik iets betaal!!

Nederlandse Boeken Club

Ik heb t abbonnement laten aansmeren door een van Uw mooie verkoopsters,dames zijn nu eenmaal mijn zwakte,maar ik vind naar een jaar moet U de klant de keuze geven of hij door wil gaan en tevreden is.ik ivm met werk had hier geen tijd voor.Ik wil vanaf vandaag GEEN BOEKEN meer ontvangen.
bij voorbaat dank
John Dean

Nederlandse Boeken Club

he he eindelijk kan ik hem opzeggen wat een str*nt
zo vaak gebeld en brieven verzonden dat somiige instnties zo moeilijk doen hebben ze nog niet genoeg geld verdiend als iemand wil opzeggen gewoon niet moeilijk doen. het spreekt zich toch rond. de boekenclub heeft zich erzelf mee. modreclame is de beste maar voor hun de slechtste... tjong jong..

Nederlandse Boeken Club

die mensen blijven boeken sturen,hoevaak ik t wel niet af heb gezegt,persoonlijke brief gestuurt en het helpt gewoon niet,opbellen heeft ook geen zin,dus dit is ook mn laatste kans,anders worden er andere maatregelen genomen,heb het gehad met ze

Nederlandse Boeken Club

Dag,
Net deze brief uitgeprint. Heb al eerder brieven gestuurd een respons. Lijkt me verstandig om de brief aangetekend te sturen komt die zeker aan.

Groet,
Stan

Voor Nederlandse Boeken Club zijn in totaal 47 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Nederlandse Boeken Club opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Nederlandse Boeken Club
Meer Nederlandse Boeken Club statistieken

Nederlandse Boeken Club opzeggen

Binnen 2 minuten Nederlandse Boeken Club opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord