KPN vaste telefonie reviews

  • Totaal aantal reviews van KPN vaste telefonie: 176 reviews
  • Gemiddelde beoordeling KPN vaste telefonie:
    9.0

Deel jouw KPN vaste telefonie review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun KPN vaste telefonie abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

KPN vaste telefonie

Twee maanden na mijn verhuizing, die ik 6 weken voor de verhuisdatum had aangemeld had ik net weer telefoon. Internet zou nog zo'n twee en een halve maand gaan duren.
Abonnement bij @Home genomen, Binnen twee weken had ik internet en telefoon na drie weken. En nog iets goedkoper ook!
Service niveau van KPN is super slecht.

KPN vaste telefonie

KPN internet + bellen reageerd niet op e-mailtjes,heeft bovendien het alleenrecht op ADSL ,is niet meer van deze tijd en veel te duur.

KPN Analoog belbasis

Irritant dat ze de informatie over het opzeggen zo goed verbergen op kpn.com en ook irritant dat je zo lang moet wachten als je dat nummer belt na 25 minuten heb ik de telefoon op de haak gegooid. Zielig dat ze zo proberen het opzeggen tegen te houdenAls mijn nieuwe appartement klaar is ga ik niet meer bij de kpn. Bedankt voor de tip ik ga wel langs de primafoon om het op te zeggen.

KPN vaste telefonie

KPN is me veel te duur.
Alleen al de abonnementskosten rijzen de pan uit.
Ik bel nu via de kabel (Home), en dat kost maar 5,95 per maand aan abonementskosten; tel uit je winst!
En.. Home heeft netjes voor mij afgezegd bij KPN.
Bevalt erg goed.

KPN vaste telefonie

Kpn vaste telefonie wordt me veel te duur. ik bel nooit meer met de vast lijn van de KPN, Voor mij is het voordeliger om alleen met mijn mobiel te bellen. Ik betaal nu €22 per maand voor mijn Kpn hi abonnement en kan dan ook nog 175 minuten gratis bellen ook naar mobiel.

KPN Analoog belbasis

kan scarlet zo snel mogelijk ook op deze site kan ik die er ook uit gooien heb alleen problemen met ze.
groetjes helen

KPN vaste telefonie

8-5-2004 deed scheepbouwer nog een uispraak in het AD dat er binnen 5 jaar geen behoefte was voor een andere partner telfort en kral is nu gekocht en ook de aandelen staat zijn voor een prikkie gekocht, de zakken zijn weer gevuld, scheepbouwer en de volgende 8000 ontslagen staan op de rol, noemen we dit visie van ons ex nuts bedrijf, ik begrijp er niets meer van.

KPN vaste telefonie

Het vast recht is veel te duur, en zeker niet meer van deze tijd. KPN kan, in combinatie met adsl technieken telefonie veel goedkoper maken. Maar ja, de hoge heren moet ook hun bonus hebben dus dat kunnen wij wel weer vergeten.

KPN vaste telefonie

Sinds de invoering van de mobiele telefonie is het niet nodig om te betalen voor een abbonnement waar je geen gebruik van hoeft te maken.

KPN Analoog belbasis

Per e-mail kan er geen opheffing plaats vinden, daar er geen verificatie plaats kan vinden m.b.t. de klantgegevens. KPN wil graag zorgvuldig met de gegevens omgaan en voorkomen dat er verkeerde lijnen worden opgeheven.
De opzegtermijn van een aansluiting bedraagt 1 maand, met inachtneming van een minimum contractsduur van 1 jaar.

Hiervoor verzoeken wij u dan ook contact op te nemen met de telefonische ingang van onze KlantenService Consumentenmarkt : 0900-0244 (10 Eurocent/min en deze afdeling is dagelijks geopend van 08.00 uur tot 22.00 uur) of de afdeling Klantenservice Zakelijkemarkt: 0900-0244 ( 10 Eurocent/min en deze afdeling is geopend ma t/m vrij van 08.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur).

LET OP!!: Indien u de KPN niet wilt bellen vanwege de bandjes en het doorsturen naar verschillende afdelingen kunt u beter even bij de Primafoon winkel langsgaan.

Voor KPN vaste telefonie zijn in totaal 176 reviews geschreven. Voor de hele categorie Telefonie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.KPN vaste telefonie opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken KPN vaste telefonie
Meer KPN vaste telefonie statistieken

KPN vaste telefonie opzeggen

Binnen 2 minuten KPN vaste telefonie opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord