KPN internet reviews

  • Totaal aantal reviews van KPN internet: 270 reviews
  • Gemiddelde beoordeling KPN internet:
    8.8

Deel jouw KPN internet review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun KPN internet abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Het Net Standaard Surfen

Ik vond het erg verwarrend al die KPN rekeningen. Ik wil één rekening waar alles opstaat

Het Net Basis Surfen

Weet niet eens meer precies wat voor abonnement dit was.Er staat bij op mijn afschrijving: Clubs nl VIP Buckaroo st. derdengelden.HET NET.
14,95 eurp

Direct ADSL KPN

Graag wil ik mijn asdl abonnement opzeggen .
Ik ben verhuisd.

Met vriendelijke groet,

Huisman

Het Net ADSL Instap Surfen

We gaan verhuizen en hebben gekozen voor een andere aanbieder

Direct ADSL KPN

ik heb een adsl abbonement dat niet goed werkt als ik probeer te bellen gaan mij downloads al gauw 50 % slomer niet goed ingesteld dus !

Concepts ICT ADSL (KPN)

Hey allemaal,
Sorrt dat ik zo met de deur in huis kom vallen. Ben nieuw op deze site/forum maar ik ben dus ook een beetje klaar met KPN. Ze hebben goed internet maar de service & prijs valt me steeds meer tegen. Ik zit er dan ook aan te denken om mijn abonnement op te zeggen.
Nu zag ik een website waar ik mijn KPN abonnement opzeggen kan en gelijk over te stappen naar een andere provider. Heeft iemand ervaring met deze webpagina?? Ik vertrouw internet namelijk niet altijd en doe het liever telefonisch maar om nou weer 6 medewerkers aan de lijn te krijgen en een uur te wachten...
Groetjes Danielle

KPN Flexibel economy

wil graag overstappen van flexibel econmy naar prepaid
met behouwd van mijn nummer

KPN Flexibel economy

Beeindigen van mijn mobiele abonnement.

KPN internet

Me moeder kijkt even op me rekening, 8,95 afgeschreven door KPN voor internet gebruik, welk internet gebruik? ik hab vodafone, en als ik met mobiel internet gaat het van me prepaid af. Als ze die 8,95 nou bij 1000 mensen doen, klein bedracht valt niet snel op. hebben ze toch bijna 90.000 euro te pakken, misschien 300 mensen die er achterkomen en de rest heeft het niet door, hebben ze dat toch maar weer even te pakken, en dan nog eens de mensne die niet weten hoe ze moeten terug boeken, KPN is gewoon 1 grote mafia bende!

Het Net ADSL Snel Surfen

verhuist en over gestapt op digitaal.
verder nooit problemen gehad met hetnet en een redelijk tot goede verbinding gehad.

Voor KPN internet zijn in totaal 270 reviews geschreven. Voor de hele categorie Internet zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.KPN internet opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken KPN internet
Meer KPN internet statistieken

KPN internet opzeggen

Binnen 2 minuten KPN internet opzeggen


Nederlandse Energie Maatschappij gaat ook internet aanbieden

12-04-2016

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) wordt ook actief als internetprovider. Het bedrijf gaat alles-in-één-pakketten met internet, televisie en telefonie verkopen via het netwerk van KPN. Dat heeft de energieleverancier vorige week bekendgemaakt.

Lees verder


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord