I Gids opzeggen

8.0 (3 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
De laatste 24 uur zijn er 1051 opzegbrieven gedownload


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

I Gids

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het I Gids abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

10 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om gratis te downloaden

Brief verzenden

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden zodat u lekker kunt relaxen.

I Gids opzegbrief

De I Gids mediagroep
abonnement opzeggen

Postbus 59525
1040 LA Amsterdam

Plaats, 15 november 2018

Betreft: opzeggen 'I Gids'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

De I Gids mediagroep
abonnement opzeggen

Postbus 59525
1040 LA Amsterdam


Plaats, 15 november 2018

Betreft: opzeggen 'I Gids'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beeindigiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beeindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beeindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam
Controleer bij 'I Gids' altijd of het opzegadres nog correct is!
Reden
37% te duur
Jaren lid
2 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
64% zegt ja
Aanbevelen
72% zegt ja
  • Klantenservice

I Gids adres

De I Gids mediagroep
abonnement opzeggen
Postbus 59525
1040 LA Amsterdam


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor I Gids en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

I Gids reviews

Lees de 3 reviews van bezoekers die een opzegging van I Gids hebben gedaan.


voor deze opzegservice

I Gids

dank voor je reactie.Wat btefert de waarde van het erkennen van de wetenschap: voor de gemiddelde aardbewoner maakt het wellicht niet veel uit persoonlijk ga ik liever niet gezellig een biertje drinken met iemand die niet gelooft' in wetenschap; ik hecht wel degelijk persoonlijk waarde aan intelligentie maar ik denk niet dat het een objectief criterium voor menselijke waarde hoeft te zijn. Een politicus (of zelfs een volledige politieke stroming) is echter een ander verhaal. Mijn punt, dat ik wellicht wat zwak maak, gaat met name om het volgende: als evolutie (absoluut 100% oncontroversieel in de wetenschap) volgens een politicus al onzin is, dan zegt dit iets over de algemene acceptatie van wetenschap door die politicus, dus ook hoezeer deze politicus zal luisteren naar klimaatwetenschappers die zeggen dat het belangrijk is om CO2 uitstoot te beperken, en immunologen die pleiten voor vaccinaties (daar is Perry overigens gelukkig wat beter in), en nog veel meer andere zaken. Ik ben het met je eens dat de politiek zou moeten gaan over het gebruik van de feiten, niet over het waarheidsgehalte ervan, maar dat is nou precies het probleem: politici als Perry, Bachmann, Santorum (en veel, veel meer) halen hun schouders op, en zeggen Tja, dat vind jij. Dat deze politici wegkomen met hun neerbuigend wegwimpelen van wetenschappelijke kennis heeft dan wel weer te maken met de mening van de man op straat : die brengt uiteindelijk immers de stem uit. Een intelligent persoon hoeft dan niet objectief beter te zijn, een intelligente samenleving is dat in mijn ogen wel.

I Gids

wij moeten van een aowtje leven en zeggen daar om alle bladen af. dat heb ik vorig jaar al gemeld en u stuurt nog steeds de troskompas af junie was het einde van mijn jaar mijn excus voor het ongemak ik hoop u zo vol doende te hebben gezegd
vriendelijke groet fam. hopper

I Gids

Geen behoefte meer aan.

Afgelopen maand heeft 1 persoon de I Gids opzegbrief gedownload.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 12 personen een voorbeeldbrief gedownload.

In de categorie Tijdschriften zijn onlangs ook Fotografie en Happinez opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord