HotelPiccolo reviews

  • Totaal aantal reviews van HotelPiccolo: 179 reviews
  • Gemiddelde beoordeling HotelPiccolo:
    9.2

Deel jouw HotelPiccolo review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun HotelPiccolo abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

HotelPiccolo

Geachte lezer hierbij verzoek ik u om de vordering van intrum justitia 76,43 euro in te trekken daar ik niets van u ontvangen heb en dus ook nergens gebruik van maak. Gaarne geen nieuw aanbod.
Groet S.D. de Zwart

HotelPiccolo

ik wil hierbij opzeggen omdat ik al een paar jaar geen gebruik meer maak van de hotelpas, en er zoveel aanbieding tegenwoordig zijn, dat het vaak nog duurder is omdat je er ook verplicht moet eten bij het betreffende hotel.
t.franken 18-09-2007

HotelPiccolo

Hierbij zeg ik mijn abonnement per direct op aangezien ik al 2 jaar geen gebruik heb gemaakt van de service van HotelPicollo,
met vriendelijke groeten,
Doretha Ekkers
Oudenboschstraat 12

HotelPiccolo

Er wordt geen gebruik van gemaakt.
Vaak te moeilijk om te boeken en veel bijkomende kosten.

HotelPiccolo

Hoi, helaas hebben we ons ook ooit laten strikken.
Helaas omdat we er uiteindelijk nooit gebruik van maakten, omdat er voor onze situatie niets geschiktst bij was.
Daarna hebben we al 2 maal voor het verstrijken van de opzegtermijn geprobeerd netjes op te zeggen.
Helaas geen respons, alleen maar een nieuwe geld afschrijving, verhoogd en weer een jaar verder.
Hopelijk lukt het nu.

HotelPiccolo

Hallo allemaal.

Ik wilde Hotelpiccolo opzeggen om dat ik er geen gebruik van maak, dat vind ik zonde voor dat geld,wij krijgen zoveel aanbod dat wij er geen gebruik kan maken.
dat is de reden.
Vriendelijke groet.
J.A. van Kempen.

HotelPiccolo

Hallo,

In 2006 telefonisch overheengekomen voor een jaar de hotelpas te proberen. Tegenwoordig beter bekend als hotel piccolo. Toestemming gegeven om eenmalig geld af te schrijven van mijn rekening. 03aug07 een brief ontvangen dat ze me feliciteren met het verlengen van mijn abbonement. Abbonement? nooit sprake van geweest. Maar blijkbaar wordt dat stilzwijgend verlengd. De brief sturen ze 3 nadat het mogelijk is om tegenreactie te geven om een eventuele verlenging stop te zetten. Zo nu hebben ze weer 50 euro verdiend. Direkt kontakt gezocht per e-mail. Natuurlijk zijn ze telefonisch niet bereikbaar. Antwoordt op mijn e-mail het abbonement wordt zonder pardon verlengt tot augustus 2008. Toch weer in de telefoon geklomen en ze nogmaals laten weten dat dit niet de bedoeling is. maar ja dan is de termijn van opzegging al reeds weer langer verstreken. Je wordt behandeld alsof je stom bent en een verzoek om een hogergeplaatst persoon te spreken wordt afgekapt. Die is toevallig 2 weken niet aanwezig. De heer R.D.W. Baden (behorend tot de directe of de directeur) is niet te spreken want die houdt zich niet bezig met zulke zaken. De belofte om terug te bellen zodat ze wat uit kunnen zoeken kun je vergeten want ze bellen niet meer. Ook als je zelf belt zijn ze tot 17.00 uur in gesprek. Klokslag 17.00 uur gaat het antwoordapparaat erop. Wie heeft meer ervaring met deze organisatie en hoe kom ik dit jaar nog van mijn abbonement af en mijn geld retour.

HotelPiccolo

Hotel Piccolo bezorgt mij slapeloze nachten. krijg een aanmaning van intrum justitia over een betaling die ik al lang gedaan heb. Na vele emails blijven ze toch dreigen dat ik moet betalen. Wat doe je aan zulke praktijken

HotelPiccolo

we komen terug van vacantie bij de boer en vinde dan de afschrift van 39.85 van mijn postgiro voor iets waar ik nooit gebruik van zal maken gezien de leeftijd 72 en 75 jaar we willen met ingang van heden 17 julie 2007 dit abbonement beeindigen.
H.Maris.

HotelPiccolo

ik heb onlangs een brief gekregen van intrum justitia over het betalen van een nota voor een hotelpas.
toen deze pas mij aangeboden werd was het eerste jaar gratis en daarna zou ik geen verplichtingen meer hebben als ik niet zou reageren voor verdere gebruik van deze pas.
Ik heb verder niet gereageerd voor gebruik maken van deze pas, en toch vond u het nodig om mij een rekening te sturen, ik ga hier niet mee accoord want ik wil niet betalen voor iets waar ik geen gebruik van maak en zeker niet voor iets waar ik niet om gevraagd heb.
Ik ga er dan ook van uit dat u dit zal herstellen en mij niet meer lastig valt met incasso's.

Met vriendelijke groet,
A. de Ruiter.

Voor HotelPiccolo zijn in totaal 179 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.HotelPiccolo opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken HotelPiccolo
Meer HotelPiccolo statistieken

HotelPiccolo opzeggen

Binnen 2 minuten HotelPiccolo opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord