Hotelbon reviews

  • Totaal aantal reviews van Hotelbon: 180 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Hotelbon:
    9.3

Deel jouw Hotelbon review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Hotelbon abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Hotelbon

wij gebruiken de jaarkaart te weinig,

Hotelbon

wij maken geen gebruik van de hotelbon jaarkaart.

Hotelbon

HEB AL JAREN OPGEZEGD. EN ELK JAAR PIKKEN JULLIE ZONDER MIJN TOESTEMMING WEER GELD (€ 59,95) VAN MIJN REKENING. ALS JULLIE ZO BLIJVEN DOORGAAN MET LEEGROVEN VAN ANDERMANS REKENINGEN, DAN ZIJN JULLIE GAUW MILJOENAIRS. IK WIL MIJN GELD TERUGGESTORT HEBBEN, ANDERS ZIE IK DIT ALS DIEFSTAL.

Hotelbon

ik wil stopen met hotelbonjaar kaart
ik gebruik het niet daarom wil ik stopen
bartwentink

Hotelbon

Oplichters zijn het, ik heb er nog nooit gebruik van gemaakt, nooit toestemming gegeven om geld van mijn rekening af te schrijven. Telefonisch ben ik benadert en er is gezegd dat ik ten alle tijde kan opzeggen. Niks van stilzwijgend verlengen en geld innen. Ik ben de consument en ik bepaal wat ik wel of niet koop.
Ik zou me diep schamen als ik in dit callcentrum zit. Ze zullen wel goed verdienen daar, want als je een beetje geweten hebt, weet je dat je fout zit.!!!

Hotelbon

Heb precies dezelfde klachten als hierboven. Dacht er gebruik van te gaan maken, maar vond de prijzen toch tegenvallen of het hotel stond ons niet aan. Toen ik wilde opzeggen, kreeg ik geen respons maar wel een aanmaning. Was schijnbaar in hun ogen te laat. Geen kaart ontvangen, maar toch willen incasseren.

Hotelbon

Maak er al jaren geen gebruik van
mevr Gensen

Hotelbon

het is ongelofelijk wat voor afzetters dit zijn! de kaart van vorig jaar niet eens ontvangen maar krijg op 1 juli een brief binnen (gedateerd op 29 juni!!!!!!) dat mijn abonnement ZAL WORDEN VERLENGD op 1 juli en of ik ff 80 euro wil storten! Hoor je het hele jaar niks van ze totdat het tijd is om geld te innen! ik vind het belachelijk hoe zij te werk gaan. door deze grap al 4 jaar aan ze vast. ik heb ze gebeld om ze even duidelijk te maken hoe schandalig ik het vind hoe zij aan hun geld komen, dat ze er maar trots op mag zijn. krijg ik als enige reactie dat ze het hierbij laat en mij verwijst naar de regeltjes in de voorwaarden. ja zo kan ik ook iedereen geld afhandig maken. heb nooit nergens voor getekend hoor! dacht dat het een eenmalig proefabonnement was. dus ik zeg nou ik betaal 80 euro aan NIKS elk jaar dan mag ik toch zeker wel even mijn zegje doen! arrogante geldkloppers zijn het.

Hotelbon

ik wil hem op zeggen om dat ik het niet meer kan betalen

Hotelbon

Ik ben een jaar lid maar ik heb geen gebruik gemaakt van hotelbon

Voor Hotelbon zijn in totaal 180 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Hotelbon opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Hotelbon
Meer Hotelbon statistieken

Hotelbon opzeggen

Binnen 2 minuten Hotelbon opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord