hcc service reviews

  • Totaal aantal reviews van hcc service: 73 reviews
  • Gemiddelde beoordeling hcc service:
    9.3

Deel jouw hcc service review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun hcc service abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

hcc service

heb een zoom abonnement en krijg er een hcc abonnement bij waar ik niet om heb gevraagt!!

hcc service

door de server overstap van afgelopen 10/12 november, alsmede de verhoging van de contributie.

hcc service

afgesloten van m,n emailbox
door de server overstap van afgelopen 10/12 november.
Mijn wachtwoord werd niet meer herkend.
Daar hccnet niet te bereiken was, alleen een muziekje van 0,60€ per minuut ben ik maar overgestapt naar xs4all waar ik allang bij zat.
Dus hierbij afscheid van hccnet na 10 jaar.
P. Ball

hcc service

Had een proef abonnement op Zoom. Dat blijkt automatisch verlengd te worden als je niet binnen een maand voor het einde van het proef abonnement hebt opgezegd.

hcc service

Gelijk na het uiteen gaan van HCC en IDG, ik heb een abonnement op een computer blad, aangegeven via e-mail dat ik geen lidmaatschap van HCC wilde omdat dit geen toegevoegde waarde leverde voor mij.

hcc service

Geen interesse meer

hcc service

Ook wij worden ernstig lastig gevallen door HCC. Mijn partner had een abonnement op een computerblad en daarbij zat een gratis lidmaatschapo voor de HCC. De samenwerking tussen dat blad en de HCC is eind 2008 verbroken. Doch in dec 2008 vond de HCC het nodig om ons een rekening te sturen voor het lidmaatschap. Uiteraard direct gereageerd en excuses gekregen en bevestiging dat we geen lid zijn. Toch werd bedrag automatisch afgeschreven (voor ons nog steeds een raadsel hoe dit kan, maar ze zullen wel gegevens van dat blad hebben overgekregen, dat mag dus ook niet!)
Maar in april weer bedrag afgeschreven en weer gestorneerd. Weer mail gestuurd en weer van HCC recatie gehad dat we geen lid zijn. Toen kwamen er brieven van een incassobureau. Weer gemaild met bijlagen van opzegging en nu hebben we gisteren een brief ontvangen van dat incassobureau dat als we niet voor 24-8 betalen, we een dagvaarding voor de rechter krijgen. Nou dat gaan we dan beleven. Vandaag weer een schrijven gedicht (je bent van de straat). Dus we gaan het wel zien.

Maar wat ik anderen ook wil vragen is: meldt dit bij de Consumentenbond. Consumentenbond heeft ook al over HCC's praktijken geklaagd bij de Consumenten Autoriteit, overheidsinstantie, maar deze wil (nog) niets doen omdat het niet puur consumentenrecht is maar verenigingsrecht omdat de HCC een vereniging is.
Verder maak er melding van bij de Consuwijzer 0880-707070, deze valt onder de Consumenten Autoriteit. Dien hier een klacht in en dan wordt deze opgenomen.

groetjes
Cori

hcc service

splitsing van HCC + Tips & Trucs

hcc service

HCC en IDG zeggen dat de samenwerking is opgeheven maar spelen nog steeds onder een hoedje. Waarom probeert HCC dan een blad door je strot te duwen die rechtstreeks uit de drukkerij van IDG komt.

hcc service

I.v.m splitsen HCC en computer totaal.

Mede door de HCC beurs van vorig jaar.
Vonden dit eingelijk maar een zielige vertoning.

Kortom HCC is een waardeloos zootje geworden.

Voor hcc service zijn in totaal 73 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.hcc service opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken hcc service
Meer hcc service statistieken

hcc service opzeggen

Binnen 2 minuten hcc service opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord