Fashionista reviews

  • Totaal aantal reviews van Fashionista: 47 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Fashionista:
    9.0

Deel jouw Fashionista review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Fashionista abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Fancy

Ik heb al heel wat jaren een abonnement op Fansy gehad. Op dit moment kom ik er niet meer aan toe om hem te lezen.

Fancy

Ik word te oud voor fancy!

Fancy

Ik heb al meerdere malen telefonisch afgezegd, maar ze blijven geld afhouden en tijdschriften sturen. Ben nu wat oud voor de Fancy.

Fancy

Het lukte mij niet om het telefonisch op te zeggen. Kwam er niet doorheen.

Esta

De reden om esta op te zeggen is dat ik lid ben geworden van een ander tijdschrift.

Fancy

Het lukte ons meerdere malen niet op telefonisch het abonnement op te zeggen. Je kwam er gewoon niet door. Niet erg sympathiek.
Gelukkig vond ik deze site.
Ben nu te oud voor de fancy.
Vond het altijd een prachtig blad.

Fancy

Fancy is leuk, maar ik ben er nu te oud voor geworden. ik ben bijna klaar met school en woon nu al 4 jaar samen, fancy is echt een blad voor als je nog naar school gaat en nog bezig bent met vriendjes enzo.

Fancy

het was een leuke aanbieding. fancy is een leuk blad

Fancy

Ik kwam heel gemakkelijk van de fancy af... even voor de eerste persoon. Als jij een abbonement afsluit, lees je de algemene voorwaarden toch?? Dit is altijd en overal zo. Als je het voor jezelf bij houd, en je stuurt netjes de brief (hoeft niet eens aangetekend) dan komt het helemaal goed.

Fancy

Wij wilden Fancy opzeggen vanwege de door de verdubbeling van de oplage nogal dure rekening voor een blad dat wij nog maar weinig lezen. Toen wij echter belden, mellde de telefonist dat we pas per Februari 2007 konden opzeggen. Wij vertelden hem daarmee niet akkoord te gaan. Hij beloofde een oplossing te gaan zoeken. Vervolgens stuurt Sanoma een brief dat de Fancy per Februari 2007 niet meer zal worden bezorgd en dat wij tot die tijd toch nog de dure rekening moeten voldoen! Hele koude douche voor Sanoma Uitgevers!!

Voor Fashionista zijn in totaal 47 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 30 reviews geschreven.Fashionista opzeggen

Binnen 2 minuten Fashionista opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord