ELLE reviews

  • Totaal aantal reviews van ELLE: 100 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ELLE:
    8.6

Deel jouw ELLE review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ELLE abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ELLE eten

Ik doe nu een 3e poging om mijn tijdelijke abonnement , wat automatisch stopgezet zou worden, weer stop te zetten. Er wordt nu voor de 3e keer
abonnementskosten afgeschreven terwijl ik geen abonnement meer wil en ook geen tijdschriften meer ontvang. Jullie zijn wel heel hardleers.

ELLE

Voldoet niet helemaal

ELLE

Geen abonnement meer.

ELLE

Na jaren de Elle hebben gelezen, wordt het tijd voor iets anders.

ELLE eten

Ik had een tijdelijk abonnement dat automatisch zou stoppen. Nu is er weer voor de 6 nummers een bedrag afgeschreven. Dit was niet de afspraak.
Graag een bevestiging van deze opzegging.

ELLE

Voldoet niet aan mijn verwachtingen.

Elle Wonen

ELLE wonen heb ik jaren gebruikt als inspiratiebron voor mijzelf en mensen die kleur-en interieuradvies wilden. Ik vind de laatste jaren ELLE weinig nieuws brengen dus zeg ik nu, na lang wikken en wegen, mijn abonnement op.

ELLE

Ik heb vorig jaar goedkoop een abonnement kunnen krijgen, maar dit jaar moet ik er inplaats van 20 euro, 55 euro voor betalen.
Dat wordt me iets te veel.

ELLE eten

Ik heb genoeg recepten.
Zijn niet er bruikbaar voor mij

ELLE girl

Das wel een goeie vraag en hangt van een boel factoren af: de sniehled van verandering (mutaties of het mixen van verschillende lijnen), de populatie grootte van het virus in het reservoir en de gastheer, de plek waar het virus in de gastheer groeit, hoe het ziekte veroorzaakt en hoe het wordt doorgegeven.Het hele myxomatose gebeuren is uiteindelijk een soort extreem groot experiment geweest en heeft geleid tot zowel de selectie voor resistente konijnen als het uitgroeien van minder virulente stammen; die stammen waren minder snel dodelijk en hadden langer de kans om zich via muggen naar nieuwe konijnen te verspreiden, die eerste virulente lijn doofde uiteindelijk uit en verdween omdat het aantal beschikbare konijnen steeds minder werd en de virulente stam maar kort de tijd had om een nieuwe gastheer te vinden. Met Ebola zou dat ook kunnen gebeuren en er zijn ook meer en minder virulente stammen van het virus bekend. Probleem is dat besmettelijkheid hier te maken heeft met de mate waarin iemand ziek is. Ebola groeit ten koste van allerlei zachte weefsels in je lichaam, veroorzaakt interne bloedingen en verspreid zich via bloed en lichaamsvloeistoffen. Groeit het virus niet hard dan is er weinig schade in je lichaam en ben je niet heel erg besmettelijk. Groeit het virus hard dan veroorzaakt het veel schade en ben je besmettelijk. Dus eerst zou het virus zo moeten veranderen dat het in het lichaam kan groeien zonder schade aan te richten en dat lijkt onmogelijk.Ik hoop dat dat een beetje duidelijk is en niet al te kort door de bocht. Andere factoren die ook zeer belangrijk zijn voor de evolutionaire mogelijkheden zijn de structurele beperkingen van een virus en hebben te maken met hoe een virus is opgebouwd, wat de plaats van infectie in het lichaam is en voor welke cellen een virus affiniteit heeft.

Voor ELLE zijn in totaal 100 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ELLE opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ELLE
Meer ELLE statistieken

ELLE opzeggen

Binnen 2 minuten ELLE opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord