ECI - Bookspot reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI - Bookspot: 772 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI - Bookspot:
    8.9

Deel jouw ECI - Bookspot review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI - Bookspot abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI - Bookspot

fijne club de eci.
mijn minderjarige zoon was ineens lid.
De jongen hadden ze wijs gemaakt dat hij gratis een cd en dvdtje kreeg,hij tekende terwijl hij minderjarig is en wat blijkt hij is lid.
dit zijn echt oplichterpraktijken.
Sinds wanneer mag een minderjarig kind lid worden van zoiets???
zoiets kan alleen volgens mij bij de eci.....schandalig

ECI - Bookspot

- Ik ben heb nu de verplichtte tijd van lidmaatschap gehad. Ik heb dus een opzegbrief geschreven en kreeg het antwoord terug dat ik net te laat was voor de opzegtermijn en dus nog een jaar lid moet blijven!

- Toen ik lid werd is mij verteld dat ook alle aankopen die je in de de winkel doet meetellen voor je kwartaalselectie. Kat in het bakkie, dacht ik dus. Nou, niet hoor! Ongeveer de helft van de artikelen die in de winkel worden verkocht tellen mee.

- Producten die je wilt kopen kun je ook kopen zonder dat je lid bent, dus lidmaatschap heeft wat dat betreft geen voordelen.

ECI - Bookspot

veel te duur en niks goedkopers.
gladde praatjes bij het aansmeren van lidmaatschap waar ik ben ingetrapt

ECI - Bookspot

Echt een rot club. Ben er gewoon ingetrapt.
boeken boeien me niet en cd's en dvd's zijn standaard 2,50 duurder en dan komt er ook nog 3 euro verzend kosten bij! En dan MOET je ook nog wat kopen. donder op! daar trap ik ook niet meer in.

ECI - Bookspot

Mij hadden ze belooft elk moment te kunnen opzeggen zonder verplchtingen. Niet dus! En CD's veel duurderdan in andere winkels. Gewoon Helemaal NIET TEVREDEN!!

ECI - Bookspot

Reden opzegging: Bij het aanpraten/afsluiten van het contract met de ECI werd mij verteld dat je alle boeken kan kopen. Nou wat blijkt, je stinkt er gewoon in, want de nieuwe goede boeken hebben een uitroepteken wat betekent dat ze niet bij de kwartaal bestelling horen. Ik vind eigenlijk dat ik gewoon bij de neus ben genomen. Men doet voor alsof ze een goede boekwinkel zijn, met boeken met een laag tarief en van verzendkosten heb ik de heer ook niet horen spreken. Daarnaast was mij verteld door de heer dat wanneer je per ongelijk een boek aanschaft wat je al hebt, je een ander kan krijgen, dit is ook niet gebeurt, ik heb het zelfs aan hem en aan een medewerker verteld, die mij nog belde ivm het nieuwe lidmaatschap. Nee, ik ben erg ontevreden. Kortom, de boeken zijn te duur,verzendkosten, klein assortiment en onjuiste voorspiegeling van de verkopers, het riekt naar oplichten van de leesgraage persoon. Ik vind het erg jammer, voel me echt flink genaaid.

ECI - Bookspot

Mijn recente ervaringen met ECI zijn ronduit vervelend. Je komt moeilijk van ze af. Ben nu in conflict met ze over kwartaalselectie die ik onterecht kreeg. Die valt in een periode dat mijn lidmaatschap al was verlopen. Ik wil de boeken teruggeven, maar het enige wat zij doen is dreigen met een incasso bureau. Mijn advies aan iedereen: Nu opzeggen je lidmaatschap.Nare club.

ECI - Bookspot

Reden opzegging:
- Assortiment is een stuk beperkter dan ze je doen geloven bij het aanpraten van een abonnement, zo blijken er nauwelijks Engelse romans te zijn of studieboeken..
- Assortiment in de catalogus is minimaal, kijk je op de website dan zie je wel alles, maar deze website is extreem traag en zeer lastig te doorzoeken. Zo kun je bijvoorbeeld nooit het gehele assortiment films (bijv. per begin-letter) bekijken maar puur alleen zoeken per titel.. Een gemiste kans als je het mij vraagt, want ze hebben nog redelijk wat.
- Prijzen zijn nagenoeg niet goedkoper dan in de winkel. Zeker qua films kan ECI echt niet concurreren met de aanbiedingen van bijv Free Record Shop.
- Verplichting tot kopen is ook vervelend, maar ik moet wel nageven dat ze erg relaxed zijn wat dat betreft, je krijgt eerst anderhalve maand lang waarschuwingen, en als je dan nog niet besluit om zelf iets uit te zoeken krijg je het kwartaalcadeau, wat uiteraard altijd bagger is, maar zelfs dan heb je nog weken de tijd om het kosteloos om te ruilen met een (al dan niet goedkoper) product uit een van de winkels, en ik geloof zelfs dat je het ook kosteloos kan laten ophalen door ECI om alsnog een andere bestelling te plaatsen!

ECI - Bookspot

Beperkt assortiment
Steeds terugkerende druk; o ja we moeten weer een boek kopen, anders zit je vast aan de kwartaalkeuze...

ECI - Bookspot

ik wil mijn abonnement opzeggen omdat ik nu een alleenstaande moeder ben sinds kort en het niet meer kan betalen

Voor ECI - Bookspot zijn in totaal 772 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 32 reviews geschreven.ECI - Bookspot opzeggen

Binnen 2 minuten ECI - Bookspot opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord