ECI - Bookspot reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI - Bookspot: 773 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI - Bookspot:
    8.9

Deel jouw ECI - Bookspot review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI - Bookspot abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI - Bookspot

Slecht assortiment

ECI - Bookspot

Ja, ook ik ben er ingestonken. Op straat was ik aangesproken ik had haast maar ze overtuigende me toch even te luisteren. En ja hoor ik was over de streep getrokken bij haar. Nu vind ik het aanbod wat ze hebben echt niet veel. En eigenlijk wil ik zelf bepalen wanneer ik iets wil hebben. Ik vind het echt belachelijk duur en belachelijk als ik niets bestel een dom boek krijg toegestuurd wat ook minstens 30 euro kost.

Ik maak nooit meer deze stomme fout!!!
Trap er niet in mensen in die onzin van ECI!!!

ECI - Bookspot

Voorlopig hebben wij weer genoeg boeken en cd.

ECI - Bookspot

Ik wil mij graag afmelden bij eci omdat ik vind dat ik veel word lastig gevallen door jullie.
Ik heb een aardig druk leven en dan komen jullie met een actie dat er zomaar boeken worden gedumpt en dat als ik ze niet wil ZELF weer moet inleveren? Nou, het spijt me zeer maar ik vind dit erg ver gaan. Verder gaat het mij een beetje boven mijn pet dat ik ieder kwartaal wat moet bestellen en ik vergeet het gewoon.
Groeten romy.

ECI - Bookspot

Het is eindelijk zover... na 2 jaar van die eci verlost. Ook ik was er in gestonken, omdat ik geen nee on zeggen tegen die vriendelijke en goed gesoigneerde studente die tegen me aan stond te ratellen :( In het begin dacht ik: leuk! Tot dat ik de catalogus zag. Echt, wat een prijzen mensen, je betaald echt overal de hoofdprijs voor!!
Nooit aan meedoen!!! Ga gewoon naar de Slechte of de free record, scheelt de helft.

ECI - Bookspot

wil geen aankoop verplichting meer. bedankt voor de goede sevice.

ECI - Bookspot

Ben jaren bezig om van abonnement af te komen.
ECI = BAH
Is echt een smerig bedrijf dat met veel kleine lettertjes werkt !

ECI - Bookspot

wil geen aankoopverplichting meer.

ECI - Bookspot

\ECI zijn vuile oplichters. ik werd gebeld met de mededeling dat ik was uitgeloot en een waardebon ontving vanwege het heuglijke feit van 40jaar ECI. vervolgens wilde men mijn gegevens controleren om de zogenaamd de bon op te sturen. het 2e gedeelte van het gesprek werd opgenomen en snel werd er wat verteld en als je niet oplet hoor je niet het woordje "moet" m.a.w. je bent er voor 2 jaar ingestonken om steeds hun dure troep te kopen. bedankt voor het kado vuile honden. ik kan het missen als kiespijn.

ECI - Bookspot

Kun je Eci ten alle tijden op zeggen?? Ik heb namelijk volgens mij voor 2 jaar een abonnement, ik heb gehoord dat je daar niet onder uit kan! Ik ben ook op straat aangesproken en ik wil er echt heel graag vanaf! ik vergeet vaak om iets in de winkel te halen en dan krijg ik een rekening van 30,- euro!! Word er ook nog automatisch afgeschreven!!

Voor ECI - Bookspot zijn in totaal 773 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 24 reviews geschreven.ECI - Bookspot opzeggen

Binnen 2 minuten ECI - Bookspot opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord