ECI - Bookspot reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI - Bookspot: 769 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI - Bookspot:
    8.9

Deel jouw ECI - Bookspot review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI - Bookspot abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI - Bookspot

Het is eindelijk zover... na 2 jaar van die eci verlost. Ook ik was er in gestonken, omdat ik geen nee on zeggen tegen die vriendelijke en goed gesoigneerde studente die tegen me aan stond te ratellen :( In het begin dacht ik: leuk! Tot dat ik de catalogus zag. Echt, wat een prijzen mensen, je betaald echt overal de hoofdprijs voor!!
Nooit aan meedoen!!! Ga gewoon naar de Slechte of de free record, scheelt de helft.

ECI - Bookspot

wil geen aankoop verplichting meer. bedankt voor de goede sevice.

ECI - Bookspot

Ben jaren bezig om van abonnement af te komen.
ECI = BAH
Is echt een smerig bedrijf dat met veel kleine lettertjes werkt !

ECI - Bookspot

wil geen aankoopverplichting meer.

ECI - Bookspot

\ECI zijn vuile oplichters. ik werd gebeld met de mededeling dat ik was uitgeloot en een waardebon ontving vanwege het heuglijke feit van 40jaar ECI. vervolgens wilde men mijn gegevens controleren om de zogenaamd de bon op te sturen. het 2e gedeelte van het gesprek werd opgenomen en snel werd er wat verteld en als je niet oplet hoor je niet het woordje "moet" m.a.w. je bent er voor 2 jaar ingestonken om steeds hun dure troep te kopen. bedankt voor het kado vuile honden. ik kan het missen als kiespijn.

ECI - Bookspot

Kun je Eci ten alle tijden op zeggen?? Ik heb namelijk volgens mij voor 2 jaar een abonnement, ik heb gehoord dat je daar niet onder uit kan! Ik ben ook op straat aangesproken en ik wil er echt heel graag vanaf! ik vergeet vaak om iets in de winkel te halen en dan krijg ik een rekening van 30,- euro!! Word er ook nog automatisch afgeschreven!!

ECI - Bookspot

Fucking oplichters.. Hielden me aan toen ik de trein moest halen in Arnhem en vertelde dat het mij geen 5minuten ging duren (ondertussen ruim kwartier) en vertelde mij dat ze van alles hadden aan CD's DVD's dus ja leek me wel leuk maar uiteindelijk toen ik ermee thuis kwam vertelden mijn ouders me dat het smerige oplichters waren en hadden toen onmiddelijk ECI opgebeld en het allemaal opgezegd.. Moest ik alleen een boek betalen van 2.50 Ik was dat vergeten te betalen kreeg ik eergisteren een boete van 104 euro omdat dat al weer 2maanden geleden was geen waarschuwingsbrief niets.. Kon er niet onderuit komen en heb het uiteindelijk maar moeten betalen.. Nu is mijn zusje opgelicht en kan het niet meer opzeggen terwijl zij het finacieel al niet te best heeft maar ja voor 40 euro alles gratis uitzoeken in een winkel leek haar wel wat.. Hoop dat ze echt allemaal dood vallen.. Nu lichten ze de jongeren maar op door even te vertellen hoe geweldig ECI is en wat ze toch allemaal hebben aan DVD's CD's en weet ik allemaal veel wat.. Weet iemand misschien hier hoe je er alsnog van ECI af kan komen?

ECI - Bookspot

Reden opzegging: Tegenvallend muziek assortiment. Vaak alleen populaire goed verkopende/commerciele muziek in assortiment.

ECI - Bookspot

Geen tijd om te lezen

ECI - Bookspot

Reden opzegging : Kan het financieel niet meer trekken door andere verplichtingen.

Moet erbij zeggen dat ik in de 4 jaar dat ik een abonement heb nooit ben teleurgesteld

Voor ECI - Bookspot zijn in totaal 769 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 22 reviews geschreven.ECI - Bookspot opzeggen

Binnen 2 minuten ECI - Bookspot opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord