ECI - Bookspot reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI - Bookspot: 769 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI - Bookspot:
    8.9

Deel jouw ECI - Bookspot review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI - Bookspot abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI - Bookspot

kan het niet meer betalen.

ECI - Bookspot

Ik ben overgestapt naar E-boeken en lees geen papieren boeken meer

ECI - Bookspot

beste ik vond het niet gepast voor die aankoop bon 25 euro heb toen opgezegd en nu een brief advocaat moet ik 159euro betalen dat kan toch niet groetjes

ECI - Bookspot

Reden van opzeggen is voor mij dat ik het zeer vervelend vind dat ECI zo moeilijk per telefoon te bereiken is . Ook zijn telefoon nummers niet vermeld op facturen en of in het magazine .
Het woord je dus verplicht om alles via internet te doen . En wat nu als je geen computer en internet hebt ? Dus zal ik mijn abonnement opzeggen wegens ZEER SLECHTERE bereikbaarheid . Afz: Alfred 83 jaar - 36 jaar lid . (dit heb ik hier kunnen schijven dankzij mijn dochter).

ECI - Bookspot

De winkel in Antwerpen verdwijnt - jullie klanten worden niet verwittigd.
Nu zou ik naar een "halve" winkel in Wijnegem
moeten- ik kom er zelden dus na vele jaren...

Ivo Dangez

ECI - Bookspot

na 33 jaar lid , puilen mijn kasten uit van de boeken , ik heb nog voor een jaar of 3 ongelezen boeken liggen en heb onderwijl ook andere prioriteiten , waaronder oma zijn .

ECI - Bookspot

geen behoefte meer aan die verplichtingen

ECI - Bookspot

geen interesse meer we hebben genoeg cd,s

ECI - Bookspot

Ik heb al jaren niets besteld, maar toch schrijven jullie 2 keer per kwartaal 25 Euro van mijn rekening af zonder dat daar ook maar iets tegen overstaat.
Ik heb blijkbaar ook 2 accounts...en dat is vreemd. Ik zou graag de 300 euro, die jullie sinds 2011 onterecht hebben afgeschreven, op mijn rekening willen ontvangen.

ECI - Bookspot

Geen belangstelling meer voor een abonnement op boeken

Voor ECI - Bookspot zijn in totaal 769 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 19 reviews geschreven.ECI - Bookspot opzeggen

Binnen 2 minuten ECI - Bookspot opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord