Statistieken Dagblad Kennemerland

  • Totaal aantal reviews van Dagblad Kennemerland: 17 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Dagblad Kennemerland:

Dagblad Kennemerland opzeggingen per regio

Opzeggingen voor Dagblad Kennemerland per Nederlandse provincie


Dagblad Kennemerland opzeggingen per geslacht

Verdeling van opzeggingen voor Dagblad Kennemerland tussen mannen en vrouwen


Dagblad Kennemerland opzeggingen per maand

Opzeggingen voor Dagblad Kennemerland voor de afgelopen 12 maanden

Statistieken september

Dagblad Kennemerland is het vaakst opgezegd door inwoners van de provincie Noord-Holland, kijken we naar woonplaats dan hebben de inwoners van Heemskerk de meeste opzeggingen van een Dagblad Kennemerland abonnement gedaan. De personen die Dagblad Kennemerland hebben opgezegd hebben 17 reviews achtergelaten op deze website. Dagblad Kennemerland opzeggen ivm overlijden is 1% van de totale opzeggingen.


Laatste 2 reviews

Lees de reviews van bezoekers die Dagblad Kennemerland opzeggen.

Dagblad Kennemerland

Prima krant. Krijg nu echter(te) veel informatie via allerlei andere kanalen(tv, internet e.d.) Heb mij nu geabonneerd op de zaterdageditie van de Volkskrant. Voor het eerst een proefabonnement genomen en dat bevalt mij goed. Ik ben, denk ik, ongeveer 35 jaar abonnee geweest op jullie krant. Het ga jullie goed.
vr. gr.
Fred Boon

Dagblad Kennemerland

Geachte Meneer/ Mevrouw,
Bij deze wil ik graag mijn abonnement bij uw krant opzeggen omdat ik dit financieel niet meer kan opbrengen. Ik was en ben tevreden over de service en het Dagblad zelf.
Vriendelijke groeten,


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord