CZ Zorgverzekering reviews

  • Totaal aantal reviews van CZ Zorgverzekering: 59 reviews
  • Gemiddelde beoordeling CZ Zorgverzekering:
    9.6

Deel jouw CZ Zorgverzekering review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun CZ Zorgverzekering abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

CZ Zorgverzekeringen

andere verzekering

CZ Zorgverzekering

Mijn arbeidsovereenkomst is beeindigd en heb zwangerschapsverlof gehad tot eind mei. Ontslag is door mijn WG eenzijdig gegeven zonder ontslagvergunning bij het CWI. Aangezien advokaatkosten hoger liggen dan loon stopt mijn inkomen vanuit nederland na mijn zwangerscahpsverlof en om mij de nog verdere onkosten te besparen wil ik opzeggen per 1 juli. Om deze hele sitautie bevestigd te krijgen mag u contact opnemen met vorige werkgever Boxberger gsm nummer 0032-473-94-09-41. Indien vragen aan mijzelf 0032/475-50-57-88. Heb nog faktuur 1092405078990612 liggen van maand juni gelieve mij op de hoogte te brengen wat ik hier verder mee moet doen want reeds toen was mijn uitkering in nederland beeindigd.

CZ Zorgverzekering

Bij deze zeg ik per 31 december 2006 mijn polis (Jongeren verzekering) af.

Dit in verband met het feit dat ik zeer weinig vergoed krijg.

Met vriendelijke groet,

CZ Zorgverzekering

Bij deze zeg ik per 01 juni 2007 mijn polis af daar
ik niet meer bij een nederlandse werkgever in dienst
ben.

CZ Zorgverzekering

Bij deze brief zeg ik per 31-12-2006 mijn polis af. Dit in verband met het feit dat ik student ben en maandelijks 105 euro betaal (dit wordt per 01-01-2007 113 euro). En dit is voor mij nog aan een iets te hoge kant.

Vriendelijke groet,

F. Korkoss

CZ Zorgverzekering

de opzegging gaat in per 1-01-2007

door A.N. Pel op 23-12-2006 om
11:40.

CZ Zorgverzekering

de opzegging gaat in per 1-01-2007

CZ Zorgverzekering

in verband met een andere baan,per 1-01-2007ga ik colectief over naar een andere verzekering

CZ Zorgverzekering

I.v.m. het ontbreken van dee collectiviteits-korting.

CZ Zorgverzekering

Bij deze zeg ik per 31 december 2006 mijn polis (Jongeren verzekering) af.

Dit in verband met het feit dat ik zeer weinig vergoed krijg.

Met vriendelijke groet,

Ihsane ****

Voor CZ Zorgverzekering zijn in totaal 59 reviews geschreven. Voor de hele categorie Verzekeringen zijn de afgelopen 30 dagen 4 reviews geschreven.



CZ Zorgverzekering opzeggen

Binnen 2 minuten CZ Zorgverzekering opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord