Cordaid reviews

  • Totaal aantal reviews van Cordaid: 340 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Cordaid:
    9.2

Deel jouw Cordaid review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Cordaid abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Memisa

Bij deze wil ik graag mijn abonnement opzeggen

Memisa

vanwege financiele moeilijkheden zie ik me genoodzaakt de bijdrage te stoppen

Cordaid

wegens financiele situatie zeg ik dit goede doel op

Cordaid

wegens financiële situatie

Memisa

door jarenlangen donering hebben wij besloten ook eens andere doelen te ondersteunen

Memisa

Ik wil graag mijn abonnement opzeggen omdat Ik heb Cordaid Memisa gesteuned voor 2 jaar en Ik wil nu een andere organizatie sponseren.

Cordaid

Geachte Heer Mevr., Ik heb maanden geleden mijn steun voor St.Cordaid opgezegd. Helaas wordt er steeds 10,00 euro van mijn rek. gehaald, mijn opzegging is per telefoon gebeurd en daarvoor heb ik een bevestiging gekregen. Wilt U zo vriendelijk zijn om de 10,00 euro van 29/6 weer terug te storten op mijn rek. 121302598 t.g.v. em de jong. Ik betreur de manier waarop jullie opzeggingen afhandelen, jaren heb ik Cordaid gesteund, nu moet ik opzeggen en jullie blijven maar geld van mijnrek. halen, vindt ik rond uit onbeschoft en onbeschaaft. Ik kan zelfs de opzegbrief via internet niet afdrukken omdat jullie site gewoon niet goed werkt, hier wordt ik echt moe van, ik heb al een paar keer mijn geld via de bank weer terug moeten halen, wat een beloning nadat ik jullie zolang gesteund heb. Ik steun nooit meer,dit kan ik jullie verzekeren, alleen omdat ik op deze manier behandeld wordt.

Cordaid

Geachte heer, mevrouw,

Gaarne mijn doantie van 6 euro per maand aan Cordaid Memisa per ommegaande stopzetten. Helaas laat mijn financiele situatie het niet toe de donaties voort te zetten.

Klantnummer : 4112087687100000

Cordaid

Mijn financiële situatie staat het niet meer toe.

Cordaid

wegens financiele situatie

Voor Cordaid zijn in totaal 340 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 21% van de opzeggingen voor Cordaid reviews geschreven, dit zijn er in totaal 5. Voor de hele categorie Goede doelen zijn de afgelopen 30 dagen 34 reviews geschreven.Cordaid opzeggen

Binnen 2 minuten Cordaid opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord