Consumentengids reviews

  • Totaal aantal reviews van Consumentengids: 62 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Consumentengids:
    9.2

Deel jouw Consumentengids review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Consumentengids abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Consumentengids

HEB NET CONTACT GEHAD, IK HEB IN DECEMBER AL OPGEZEGD. ZEGGEN ZE DOODLEUK....SORRY MEVROUW WE HEBBEN NIETS ONTVANGEN......ZIT IK ER GVD WEER EEN JAAR AAN VAST......LEKKER.

Consumentengids

Hierbij wil ik het abonnement van de Consumentengids opzeggen, in verband met het overlijden van mijn moeder op 14 december 2009.

Consumentengids

In verband met een verhuizing naar de verenigde staten, op 1 augustus 2010, zeg ik mijn abonnement met ingang van de volgende abonnement periode op.
Met vr. groet,
Y. van Haaren

Consumentengids

NIET TE GELOVEN. oplichters dat het zijn....
jarenlang houden ze je aan het lijntje met hun opzegbeleid..... eerst strikken ze je inderdaad met een jaar abbenement dat later mooi stilzwijgend verlengd wordt... als je er dan vanaf wilt ben je te laat en zit je er weer voor een jaar aanvast! Opzegbrief gestuurd..... geen bericht terug gehad.. in de veronderstelling dat het opgezegd was, dan toch maar even bellen met ELF, vertellen ze je doodleuk dat ze niets ontvangen hebben en het abbonement weer met een jaar verlengd is.... VUILE RATTEN!!! heb ze de huid volgescholden aan de telefoon!!
Echt een afrader dit blad, met hun manieren zijn het gewoon criminelen!

Consumentengids

ikheb op dit moment een afgebouwd gezin en wij komen als oude mensen niet meer toe om uw blad te lezen en wij hebben ook geen artikelen meer nodig

Consumentengids

Op 30 september jl. heb ik mijn abonnement opgezegd, het is me te duur geworden en ik kijk er amper meer in. Ook heb er over gebeld. Stomverbaasd was ik, dat ik er een jaar bijkwam voordat ik definitief kon opzeggen en dat voor Consumentenbond??

Consumentengids

Ik kom er niet meer aan toe

Consumentengids

lees de gids niet meer niet zo interessant meer

Consumentengids

wordt niet meer gelezen door geheugen verlies

bvd Schoonzoon w verbeek

Consumentengids

Ik zeg het abonnement op.We doen totaal niks met de consumentengids.
Wordt zelfs niet meer gelezen ,en is ook te duur geworden.

Voor Consumentengids zijn in totaal 62 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 19 reviews geschreven.Consumentengids opzeggen

Binnen 2 minuten Consumentengids opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord