Consumentenbond reviews

  • Totaal aantal reviews van Consumentenbond: 1011 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Consumentenbond:
    9.5

Deel jouw Consumentenbond review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Consumentenbond abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Consumentenbond

Door dat ik moet bezuinigen moet ik mij abonnement opzeggen !

Consumentenbond

ik wil graag mijn abonnement op de geldgids opzeggen.
ik kan het helaas niet meer betalen.
met vriendelijke groet.

Consumentenbond

Vanwege mijn leeftijd en vele andere besognes kom ik niet meer toe aan het lezen van de 4 bladen.Dank voor de vele goede adviezen in de afgelopen jaren.Piet Hammink

Consumentenbond

Afmelden voor de geldgids

Consumentenbond

geen interesse

Consumentenbond

weet iemand het mailadres van de consumentenbond
ik wil namelijk mij lidmaatschap per direct op zeggen maar ik heb een brief gekregen met daarin dat het pas vanaf 30 juni 2011 word opgezegt en ik ga echt geen €65,- betalen voor een gids die ik niet wil (kan ik die gids ook terugsturen)

Groeten V.V.

Consumentenbond

Geachte Marc,

Uw reactie stelt me zeer teleur.

Ten eerste heeft mijn dochter bij haar weten nimmer een volwassenverklaring gevinkt. Zij veronderstelde door het invullen van een enquête een gratis mok te verwerven om aan mij cadeau te doen. Toen bleek dat er een lidmaatschap van de Consumentenbond aan vast zat heeft zij haar actie onmiddelijk gestaakt. Dit riekt naar sluikverkoop.

In de tweede plaats heeft de ongeverifiëerde volwassenverklaring van een minderjarige geen enkele waarde. Een winkelier die aan een twaalfjarige aclcohol verkoopt komt ook niet weg met deze verklaring.

In de derde plaats is uw tegensputterende toelichting inzake een veronderstelde volwassenverklaring overbodig. U bent, afgaande op mijn bericht, gewoon verplicht te annuleren. Spijtbetuiging zou meer op zijn plaats zijn.

De reacties van de Consumentenbond bij monde van haar medewerkers, de uwe incluis, zijn in schril contrast tot wat men fatsoenlijk kan achten. Daarbij denk ik ook aan het versturen van een persoonlijke email via een noreply-emailadres.

Getekend,
Lex WarniesOp 16-jun-2010, om 10:46 heeft noreply@consumentenbond.nl het volgende geschreven:

Geachte heer Warnies,

U geeft aan dat de aanmelding door uw minderjarige kind is gedaan.

De aanmelding zal worden geannuleerd. Wel wijzen wij u op het feit dat er in de aanmeldprocedure handmatig een vinkje moet worden gezet bij

"Ja, ik ben 18 jaar of ouder en ga akkoord met de algemene voorwaarden".

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Service en Advies. U bereikt ons op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.30 uur via telefoonnummer (070) 445 45 45.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Marc de Bruyn
Medewerker Service en Advies

Consumentenbond

Aan de directie van de Consumentenbond

LS

In vervolg op een telefonisch onderhoud heden, d.d. 14 juni 2010 om en nabij 09:45 uur en 10:00 uur met uw klantendienst bij monde van een medewerkster en haar teamleidster, laat ik u weten dat ik er thans van uit ga dat conform toezegging het veronderstelde lidmaatschap 0021111378 op naam van mijn dochter Constance Warnies als niet geldig dan wel geannuleerd wordt beschouwd.

Voor de goede orde herhaal ik bij deze dat mijn dochter ontkent dat zij een lidmaatschap heeft afgesloten bij de Consumentenbond en dat zij, geboren zijnde in 1998, onbevoegd is een dergelijk lidmaatschap af te sluiten.

De door uw dienst aan mijn dochter gezonden factuur met het nummer 0115626287 wordt om reden van bovenstaande dus door mij betwist.

Tot slot moet mij van het hart dat ik in mijn contact met uw klantendienst geschokt was door de ignorante, onhebbelijke, weigerachtige en hooghartige bejegening die mij ten deel viel, een behandeling die ik niet verwacht van een service-instituut als het uwe.

In vertrouwen u bij deze afdoende te hebben geïnformeerd, teken ik,

Lex Warnies

Consumentenbond

De contactgegevens van de Consumentenbond zoals ze hier vermeld worden zijn onjuist. De Consumentenbond hanteert geen openbaar e-mailadres meer. De klantenservice is te bereiken via een contactformulier op de website of telefonisch via 070 445 45 45.

Consumentenbond

Ik mag ervan uitgaan dat jullie weten dat je niet via dit opmerkingenveld kunt opzeggen toch?

Voor Consumentenbond zijn in totaal 1011 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 7 reviews geschreven.Consumentenbond opzeggen

Binnen 2 minuten Consumentenbond opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord