Computer!Totaal reviews

  • Totaal aantal reviews van Computer!Totaal: 85 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Computer!Totaal:
    9.3

Deel jouw Computer!Totaal review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Computer!Totaal abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Computer!Totaal

Ik ben altijd een tevreden lezer geweest van Tips en trucs en Computer!totaal. Erg duidelijke en informatieve tijdschriften. Ik ben echter overgestapt naar het Apple Platform en eb daar een tweetal abonnementen genomen.

Als Windows ooit nog een keer een gebruikersvriendelijk besturingssysteem wordt, neem ik gelijk weer een abonnement.

Computer!Totaal

Kom niet meer aan toe om te lezen. En kwalitatief is het niet meer wat het is geweest.

Computer!Totaal

Ben al jaren lid van de HCC en las de computertotaal altijd met veel plezier. Mijn interesses zijn de laatste tijd echter veranderd, ik ben meer met Linux gaan werken, de nieuwste desktop hardware en gadgets interesseren me niet zoveel meer en games al helemaal niet.. In de CT! vind ik veel meer artikelen die bij mijn interesses aansluiten.

En daarbij .. de HCC dagen zijn ook niet meer...

Computer!Totaal

Financieel gaat het niet meer

Computer!Totaal

Ik heb ook een abo op c't en die is veel interessanter. De HCC dagen zijn ook niet meer wat het geweest is, dus daar heb ik het lidmaatschap niet voor nodig.

Computer!Totaal

Kwaliteit van het blad is sterk achteruitgegaan. Bevat voornamelijk nog info over gaming, grafische kaarten en gadgets. Ben ook nog lid van het duitse C't en dat is een kwalitatief veel beter blad. Als hierin iets getest wordt zie je ook nog de negatieve zaken aan bod komen. Bij computertotaal kun je door de verregaande vercommercialisering de tests niet meer serieus nemen.

Computer!Totaal

Heb veel aangehad voor mijn navigatiesysteem en het aanschaffen van mijn nieuwe computer, maar nu heb ga ik lang op vakantie en kom ik er niet meer aan toe.

Computer!Totaal

Helaas geen tijd meer om het grondig door te spitten zoals ik dat vroeger wel had.
En ik ga naar het buitenland verhuizen

Computer!Totaal

Prima tijdschrift, kom er helaas niet meer aan toe.

Computer!Totaal

Het aantal tijdschriften dat ik elke maand ontvang wordt mij echt te veel. Overigens heb ik van Computer Totaal wel genoten.

Voor Computer!Totaal zijn in totaal 85 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 120 reviews geschreven.Computer!Totaal opzeggen

Binnen 2 minuten Computer!Totaal opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord