Comfort Card reviews

  • Totaal aantal reviews van Comfort Card: 72 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Comfort Card:
    9.5

Deel jouw Comfort Card review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Comfort Card abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Comfort Card

Ik heb hem in 2004 geloof ik ergens bij een elektronica winkel een home cinema set gekocht op afbetaling binnen 10 maanden. Dit netjes afbetaald binnen het termijn. Ik ontvang nog steeds post van hun en wil hier eigenlijk van af.
De kaart heb ik nooit gekregen zoals ik me kan herinneren. Dus ook nooit gebruikt.

Comfort Card

10 jaar geleden met me stomme kop bij deze @##$#$@$ firma iets afgesloten. Mag ik iedereen die iets wil afsluiten bij deze firma het advies geven om hier niet mee in zee te gaan.
het lijkt wel onmogelijk om je abb. op te zeggen ik moest dit doen ivm het afsluiten van een hypotheek. ik kan dit nu niet rond krijgen omdat ze bij de firma comfortcard zich niet aan de regels houden. terwijl ze verplicht zijn mij bij het bkr af te melden.
inmiddels heb ik mijn juridisch moeten laten adviseren hoe hier nog uit te komen zodat ik nog op tijd mijn hypotheek rond kan krijgen.

Comfort Card

Ik gebuik hem nooit

Comfort Card

Gebruik hem nooit.

Comfort Card

Ik gebuik hem nooit

Comfort Card

Wil de rekening sluiten i.v.m. het afsluiten van een nieuwe hypotheek

Comfort Card

ik wens geen nieuwe meer te ontvangen

Voor Comfort Card zijn in totaal 72 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 18 reviews geschreven.Comfort Card opzeggen

Binnen 2 minuten Comfort Card opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord