CliniClowns Nederland reviews

  • Totaal aantal reviews van CliniClowns Nederland: 168 reviews
  • Gemiddelde beoordeling CliniClowns Nederland:
    9.0

Deel jouw CliniClowns Nederland review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun CliniClowns Nederland abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

CliniClowns Nederland

na 6 jaar is het tijd voor een ander goed doel

CliniClowns Nederland

Ben even arm. Zodra ik het mij weer kan veroorloven ga ik weer doneren.

CliniClowns Nederland

Dat kun je nou wel zeggen Jade, maar dit is natuurlijk wel makkelijk. Ik zeg het ook bij deze op, dank alvast voor uw bevestiging.

CliniClowns Nederland

Mensen, je kunt je donateurschap niet opzeggen door hier een bericht te plaatsen! Deze site zelf heeft niks met de organisatie van Clini CLowns te maken.
Het is gewoon een site met een voorbeeld opzegbrief.

CliniClowns Nederland

Bij deze meldt ik mij als donateur af

CliniClowns Nederland

Ik zeg mijn abonnement na twee jaar op omdat ik vorige week ben gebeld, of ik mijn maandelijkse storting niet kon ophogen. Nadat ik meerdere malen heb aangegeven dit niet te willen, bleef mevrouw mij vertellen dat er nog zoveel zieke kinderen zijn die mijn geld hard nodig hebben. De manier waarop dit gaat, staat mij niet aan. Ik denk dat ze blij mogen zijn dat er mensen doneren aan goede doelen, en blij moeten zijn met elke cent die ze krijgen. Vind het erg vervelend, maar ik ga nu het doel KWF steunen.

CliniClowns Nederland

Bon 202 88 Geschreven doorAnne will op 23-12-2010voor 2.50 per maand locatie 10099 wil ik opzeggen.Graag reaktie hierop per mail.Bij voorbaat dank.

CliniClowns Nederland

Zojuist afgemeld als donateur. Helaas. Wij hebben het effect meegemaakt van de cliniclowns. Geweldig! Wanneer het financieel beter gaat worden we weer donateur.

CliniClowns Nederland

Bij deze zeg ik mijn donatuerschap op.

CliniClowns Nederland

Bij deze wil ik mij als donateur afmelden
Ik een ander goed doel. Veel succes

Voor CliniClowns Nederland zijn in totaal 168 reviews geschreven. Voor de hele categorie Goede doelen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.CliniClowns Nederland opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken CliniClowns Nederland
Meer CliniClowns Nederland statistieken

CliniClowns Nederland opzeggen

Binnen 2 minuten CliniClowns Nederland opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord