CHIP reviews

  • Totaal aantal reviews van CHIP: 19 reviews
  • Gemiddelde beoordeling CHIP:
    9.7

Deel jouw CHIP review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun CHIP abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

CHIP

Ik verzoek u mijn abonnement op de Chip te beëindigen. De reden is dat, hoewel ik het een goed tijdschrift vindt, er de tijd niet meer voor kan vinden om alles uitgebreid te gaan lezen, en ook omdat ik financieel een stap terug heb moeten doen.

Met vriendelijke groet,

J.C. Kuit
Ravelstraat 6
3208 CP Spijkenisse (ZH)

CHIP

ik heb wegens omstandigheden weinig tijd om te lezen en zeg het abboonement tijdelijk op
wel een heel mooi tijdschrift

CHIP

Ik heb net gebeld met één van Uw medewerkers. Het gaat om het abonnement van dhr D.Kikstra (ab.nr.59604) op het blad CHIP. Dhr Kikstra (mijn zwager) heeft afgelopen donderdag een zeer ernstig ongeluk gehad en daarbij dermate veel letsel opgelopen dat hij één dezer dagen zal komen te overlijden. Via deze mail kon ik het abonnement stopzetten is mij verteld. Hiervoor ben ik U namens mijn zus zeer erkentelijk. Ik heb geen idee van Emailadres van mijn zwager ook niet van zijn gebruikersnaam. Hopleijk hebt U genoeg gegevens om administratief de zaak af te handelen.
De eerstvolgende vervaldatum is volgens de nota november 2008.

Nogmaals bedankt voor Uw medewerking.

Met vriendelijke groet,
Tineke van Dijk
Davelaer 22
9076 AH Sint Annaparochie

CHIP

Ik wil de Chip opzeggen, omdat het tijdschrift bijna niet meer gelezen wordt en het dus zonde van het geld is. Ik koop voortaan liever een los exemplaar als er iets in staat wat ik echt wil weten.

Voor CHIP zijn in totaal 19 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 93 reviews geschreven.CHIP opzeggen

Binnen 2 minuten CHIP opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord