CanalDigitaal reviews

  • Totaal aantal reviews van CanalDigitaal: 974 reviews
  • Gemiddelde beoordeling CanalDigitaal:
    9.4

Deel jouw CanalDigitaal review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun CanalDigitaal abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

CanalDigitaal

Ik zeg mijn abonnement op in verband met de verkoop van mijn tuinhuisje

CanalDigitaal

Mijne heren,
Middels dit schrijven wil ik per direct al mijn abonnementen bij U opzeggen.
Reden van opzegging is de door u gemelde tariefsverhoging. Dit is een verandering in de voorwaaarden en betekent dat ik de termijn van opzegging van 30 dagen niet in acht hoef te nemen.

CanalDigitaal

Geachte canaldigitaal, vanaf 30 januari 2006 wordt er door canal digitaal geld van onze rekening afgehaald,zonder dat wij een abonnement bij u hebben.Ik heb voor twee maanden terug telefonisch contact gehad met een van u medewerkers, en deze meneer beloofde mij dat er een fout gemaakt was door canaldigitaal, en dat het weer hersteld zou worden.Hij had uitgezocht dat een meneer Van Der Putten bij u signaal afnam, maar dat de skeelerbaancommissie Harlingen per abuis de maandelijkse abonneekosten betaalde.Gaarne uw reactie,gr Roel Baar,penn skeelerbaancommissie Harlingen tel 0517414568.

CanalDigitaal

Hierbij wil het basispakket opzeggen per ingang van 1-6 2007 opzeggen maar wel mijn gewone pakket behouden.

CanalDigitaal

bedankt voor alle cervise die jullie hebben geboden ,het opzeggen van het abonnement is de rede dat wij de boot hebben verkocht ,maar misschien in een later tijd perk deze weer nodig hebben .
bvb dank.
der heer pej, aben

CanalDigitaal

Ik ben laats per telefoon benaderd door iemand van canaldigitaal, met de mededeling dat ze 10 jaar bestaan ,en daarom GRATIS 3 maanden kon kijken naar het basis pakket, mocht ik dit niet wil na een bepaalde tijd, kon ik het na 2 maanden op zeggen, alleen kan ik dat in de brief die ik heb gekregen niet weer vinden, na drie maanden wordt het automatisch om gezet in een jaar contract?

CanalDigitaal

Ik wil ook graag mijn abonnement opzeggen bij Canal digitaal, maar nu heb ik nog 2 vragen moeten deze brieven nu naar dhr. P. Bal of naar dhr. L. Kok gestuurd worden want ik kom hier 2 verschillende namen tegen.
en mijn 2de vraag: als ik eerder op zeg dan mijn abonnement periode word er dan automatisch pas opgezegd na deze periode? of moet ik dan weer een jaar wachten?

CanalDigitaal

wegens verhuizing naar buitenland roemenie

CanalDigitaal

hierbij wil ik het bassis pakket opzeggen vriendelijke wel mijn gewone pakket behouden vriendelijke groet aanstoot

CanalDigitaal

Ik dank Jullie voor de service van de afgelopen jaren.
Voor ons waren er geen problemen

Voor CanalDigitaal zijn in totaal 974 reviews geschreven. Voor de hele categorie Digitale televisie zijn de afgelopen 30 dagen 1 review geschreven.CanalDigitaal opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken CanalDigitaal
Meer CanalDigitaal statistieken

CanalDigitaal opzeggen

Binnen 2 minuten CanalDigitaal opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord