CanalDigitaal reviews

  • Totaal aantal reviews van CanalDigitaal: 1161 reviews
  • Gemiddelde beoordeling CanalDigitaal:
    9.5

Deel jouw CanalDigitaal review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun CanalDigitaal abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

CanalDigitaal

Voor alle abonement houders van Canadigi,
bij een automatische incasso,als je dat wil opzeggen ,ga naar de bank,wij zijn al een half jaar aan het stoeien met hun,we hadden een rode kaart opgestuurd,en ze deden er niets aan,toen zijn we zelfs naar de bank gegaan.Canal zit helemaal fout,ze komen met allerlij smoesjes,om hun geld te krijgen,zo ga je niet met je klant om.In september 2009 opgezegd,krijg je een telefonisch gesprek,proberen ze je iets aante smeren,dat noemen we agresief verkoop,je zeg nee,omdat je ben overgestap,en dan krijg je een rekening thuis,schrijf je een brief in december,zeggen zei,dat je tot december 2010,moet betalen, stuur je een aantekende brief in maart 2010,zeggen ze U abonement wordt stopgezet,maart 2011, en zo schuiven ze maar door.Makelijk toch,en maar innen,gewoon criminelen actieviteiten,waarom wordt dat niet van hogere instantie een STOP toegezegd.
SCHANDALIG

CanalDigitaal

Voor alle abonement houders van Canadigi,
bij een automatische incasso,als je dat wil opzeggen ,ga naar de bank,wij zijn al een half jaar aan het stoeien met hun,we hadden een rode kaart opgestuurd,en ze deden er niets aan,toen zijn we zelfs naar de bank gegaan.Canal zit helemaal fout,ze komen met allerlij smoesjes,om hun geld te krijgen,zo ga je niet met je klant om.In september opgezegd,schrijf je een brief in december,zeggen zei,dat je tot december 2010,moet betalen, stuur je een aantekende brief in maart,zeggen ze U abonement wordt stopgezet,maart 2011, en zo schuiven ze maar door.Makelijk toch,en maar innen,gewoon criminelen actieviteiten,waarom wordt dat niet van hogere instantie een STOP toegezegd.
SCHANDALIG

CanalDigitaal

L.S.
25-7-2009 heb ik m,n basispakket van canaldigitaal omgezet
naar een recreatiepakket dat was 21-9-2009 afgelopen.
Tot m,n verbazing zie ik dat ze 30-3-2010 E9.99 van m,n giro hebben afgeschreven,en hebben ze het recreatiepakket gewoon weer eenzijdig(dus zonder dat ik het heeft omgezet of geactiveerd)omgezet naar basispakket!Heb het bij consuwijzer gemeld!Want ik weet hoe er bij canaldigitaal wordt gewerkt, als je iets veranderd begrijpen ze niks,alleen onterecht geld innen daar zijn ze goed in!dus heb ik m,n machtiging ingetrokken,en maar weer in de pen geklommen en een klacht ingediend,en natuurlijk aangetekend wegsturen,anders ontvangen ze natuurlijk niets.
Dus ben ik nu inafwachting of het nu eens op een normale wordt afgehandeld zonder problemen.

Kempers R.dam

CanalDigitaal

Ik vind Canaal Digitaal een ware zakkenvullende misleidende boevenbende !
Je wordt gelokt met de nieuwste films en je zit maanden lang naar een handjevol B films te kijken. Als je dan nog niet omvalt van verveling, dan krijg je de rest van de zendtijd The making of... te zien over hoe de film gemaakt is in een interview met een paar verlepte uit de gratie geraakte acteurs die een verplicht nummertje reclame neerzetten voor de B film.

De reclame / marketing van Canaal Digitaal is echt indrukwekkend, maar trap er niet in, want iedereen die ik ken met een abonnement wil er kort daarna weer vanaf, maar wordt niet meer los gelaten door deze M7 Group S.A. gelieerde boevenbende uit Hilversum en Luxemburg.

Tegenwoordig hebben de meeste kabelaars een film ondemand programma en HD kwaliteit, die je niet als een doof pack wolven bedelven onder spookfacturen.

CanalDigitaal

ik heb nog nooit zo iets mee ge maakt. ik heb al 20 keer op ge zeg en ze blijven maart een nota sturen.het zijn gewoon gek

CanalDigitaal

ik ben me klant nummer kwijt hoe kan ik die weer krijgen
ik wil mijn abonoment opzeggen

met vriendelijke groeten hoekstra

CanalDigitaal

Ben jij canal digitaal ook zo zat? Wil jij via een omweggetje canal digitaal kijken en vele andere zenders dmv een schotel en een internetverbinding? ben jij dat beelduitval ook zo zat?? stuur me dan even een mailtje. prinscanero@hotmail.com dan leg ik uit hoe het moet. Het is echt ideaal :)

CanalDigitaal

ben nu al 4 maanden bezig met opzeggen, echt ridicuul!!! schandalige mensen daar. wordt echt niet goed hiervan, continu andere excuses waarom het nog niet geregeld is. één woord hiervoor: WAARDELOOS

CanalDigitaal

Ik vind zelf canal digitaal veel te duur. Ik kijk voor 80 euro per jaar naar canal digitaal. Dus mensen als jullie ook zo goedkoop willen kijken? Stuur dan even een mailtje naar prinscanero@hotmail.com.

Het betreft een full pakket. :)

CanalDigitaal

Zijn al ruim een half jaar bezig om canal digital op te zeggen. Oktober vorig jaar is er door een call center gebelt waarom we weg willen??? en dat ze er een ander abbonement ervan wilt maken. Ik wilde alleen meer informatie. Vervolgens zit ik tot oktober 2011 aan een nieuw abbonement vast waar ik geen toestemming voor heb gegeven. Vorig week een brief gestuurd met een verzoek om mij het document toe te sturen waarin ik toestemming heb gegeven voor dit nieuwe abbonement... wat krijg ik een getypte brief zonder handtekening...
Ben nu nog steeds bezig met brieven en bellen en ben nu nog niet verder gekomen. Wat een troep daar. Ongelovelijk!

Voor CanalDigitaal zijn in totaal 1161 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 27% van de opzeggingen voor CanalDigitaal reviews geschreven, dit zijn er in totaal 4. Voor de hele categorie Digitale televisie zijn de afgelopen 30 dagen 7 reviews geschreven.CanalDigitaal opzeggen

Binnen 2 minuten CanalDigitaal opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord