CanalDigitaal reviews

  • Totaal aantal reviews van CanalDigitaal: 469 reviews
  • Gemiddelde beoordeling CanalDigitaal:
    9.1

Deel jouw CanalDigitaal review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun CanalDigitaal abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

CanalDigitaal

geen tijd meer

CanalDigitaal

VANDAAG 17-08-2010 EERSTE BRIEF VAN LINDOORFF ONTVANGE, OF IK MAAR EVEN €330,00 WILDE STORTEN S,MIDDAGS GAAT DE TELEFOON EN EEN ALERAARDIGSTE MEVROUW AAN DE TELEFOON OF IK DE BRIEF HAD ONTVANGEN EN WANNEER IK GING BETALEN,NOU EVEN NOG NIET WAS MIJN ANTWOORD EN WAAROM NIET WEDERVRAAG OMDAT IK VIER SCHRIFTELIJKE VOLLEDIGE ABONNEMENT BEEINDIGINGEN IN MIJN BEZIT HEB VAN CD EN NOG EEN BRIEF WAARIN CD Aan een door mij ingediende schade claim bevestigt heeft hiervan een gedelte te honoreren dus van betalen kan geen sprake zijn,dan vraagt zij of ik die gegevens kan opsturen om wat ik beweer dit ook kan bevestigen, hierop is mijn antwoord dat ik een volledig dossier heeft aangemaakt voor de firma lindorf en dit van middag nog op de post gaat, heeft dat dosier, wat uit 23 A viertjes bestaat inderdaad van middag op de post gedaan en wacht nu maar even af wat lindorff gaat beslissen.===dit alles gaat dus aleen over het opzeggen en beeindigen van het familie proef pakket van vier maanden met een opzeg periode van binnen drie maanden wat door mij al in de eerste maand is opgezegt middels een opzegbrief waarvan cd tot tweemaal toe binnen twee weken na de beeindigings datum al heeft bevestigt aan ex abonnee dat zijn opzegbrief in goede orde was ontvangen uiteraard respecteren wij uw besluit en zullen zorg dragen voor een correcte afwikkeling het is mogenlijk dat dat de nieuwe nota elkaar zullen kruisen maar het evetueel te veel betaalde zal door ons gecrediteerd worden,vandaar nu lindorff incasso,== dat heet dus bij cd dus een correcte afwerking, wacht nu maar even rustig af en meld mij wel weer als er iets te melden valt.

CanalDigitaal

Ik zeg mijn abonnement op ivm geen gebruik meer maken van mijn schotel TV
Ad van Dommelen

CanalDigitaal

onderwerp opzegge overeenkomst met canal digitaal, na 25 brieven te hebben verzonden aan cd, waarvan vier aangetekend, heb ik er in vier maanden tijd er 14 terug ontvangen van cd waarvan vier stuks met de bevestiging dat de overeen komst per 31-03-2010 volledig is beeindigt,had ook nog een schade claim ingediend en cd bevestigde hiervan een gedeelte te zullen honoreren, nou niets is minder waar cd ging gewoon door met incasseren na de einddatum van 31-03-2010 abonnee blokkerd dan vervolgens de rekening voor cd bij de bank en haal het te veel geincasseerde weer terug.heb nu op 22-07-2010 en op 04-08-2010 aanmaningen ontvangen nu per direct € 258,00 betalen of binnen vieren twinig uur gaat het naar ons incasso bureau er staat geen naam bij maar je raad het al die firma uit zwolle, houd jullie van het verdere verloop op de hoogte. hoogte

CanalDigitaal

ik stop met canal digital, ontvangst is minimaal, en vind het te duur om langer abonnee te blijven, met deze reden zeg ik het bij deze op. meld mij af voor canal digital per direct.

groeten marchel steenbekkers

CanalDigitaal

CanalDigitaal is een onbetrouwbare aanbieder, haalt zenders weg en manipuleert. Jammer maar ik accepteer dat niet meer.

CanalDigitaal

Steeds problemen met de ontvangst, dus ik ben er helemaal klaar mee! Overgestapt op Digitenne.

CanalDigitaal

neem een proefabonnement op het familie pakket voor vier maanden,zeg dit proefpakket in de eerste maand gelijk weer op per brief.de eind datum is 31-03-2010. C.D bevestigt op 13-04-2010 opzegbrief in goede orde ontvangen en beeindigen het volledige abonnement per 31-04-2010 C.D blijft hierna gewoon geld incasseren waarop ik de rekening voor C.D blokkeerd bij de bank en het onterechte geincaseerde geld laat terug boeken.
het abonnementsgeld was € 13,50 per maand ben nu 3maanden verder en c.d claimt nu al € 285,00 van mij met dit verschil dat ik nooit betaal en het op rechtzitting aan laat komen waar ik dus zonder meer in mijn gelijk wordt gesteld, waarna het mijn beurt is om een claim in te dienen,als alle klachten over C.D leest is het toch onbegrijpelijk dat er geen enkele instantie hier ingrijpt of een kassa of radar hier is uitgebreid aandacht aan schenkt vermoed dan ook dat deze betaald worden door c.d een andere verklaring kan ik hier voor vinden want opligters van de bovenste plank zijn het wel bij C.D.

CanalDigitaal

Ik heb per 26-06 2010 opgezegd maar de contributie blijven jullie afschrijven er al diverse malen over gebeld en steeds zeggen ze het word teruggestort maar tot op heden niets gezien van dat alles.
Wat een rotzooitje bij Canal Digitaal.

CanalDigitaal

teleur gesteld

Voor CanalDigitaal zijn in totaal 469 reviews geschreven. Voor de hele categorie Digitale televisie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.



CanalDigitaal opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken CanalDigitaal
Meer CanalDigitaal statistieken

CanalDigitaal opzeggen

Binnen 2 minuten CanalDigitaal opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord