T-Mobile start met uitrol sneller 4G+

T-Mobile is afgelopen maandag gestart met de uitrol van 4G+, een snellere vorm van mobiel internet. Sinds gisteren hebben klanten toegang tot het snellere netwerk. Door de uitrol van T-Mobile beschikken alle providers van Nederland nu over een 4G+-netwerk.

Het is onduidelijk op welke locaties 4G+ in eerste instantie wordt geactiveerd, maar afgelopen maandag werd beloofd dat binnen twee dagen 76 procent van de bevolking toegang zou hebben tot het snellere internet van T-Mobile. De provider zegt te verwachten dat in de zomer landelijke dekking kan worden gerealiseerd.

Bij 4G+ worden meerdere frequentiebanden gecombineerd om een hogere snelheid te bereiken. Niet alle telefoons ondersteunen de standaard, maar de meeste nieuwe telefoons kunnen er wel mee overweg.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

Make A Wish

Het wordt voor mij tijd om nu een ander goed doel te steunen

Readers Digest

Blijft leuk om te lezen, makkelijk mee te nemen op vakantie etc.

De Volkskrant

vaak geen tijd om te lezen heb ook de streekkrant

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord