T-Mobile laat groepjes klanten onderling gratis bellen

T-Mobile geeft zijn klanten vanaf volgende maand de mogelijkheid om met een groep van maximaal zes personen gratis onderling te bellen. Onder de naam T-Mobile Samen kunnen vrienden of familieleden een groep oprichten. Zij bellen onderling gratis en ontvangen ook maandelijks een cadeau.

Als voorbeeld van zo'n cadeau geeft de provider aan een extra databundel van 500 MB, of een kleine korting op de factuur te geven. Echter kunnen deze cadeaus in de toekomst nog veranderen.

T-Mobile Samen is beschikbaar voor alle abonnees van T-Mobile, met uitzondering van zakelijke gebruikers. Prepaid-klanten van T-Mobile kunnen zelf geen groep aanmaken, maar kunnen door een abonnee wel worden toegevoegd aan een groep.

T-Mobile bood eerder de dienst Friends & Family aan, waarmee het ook mogelijk was om zes nummers gratis onbeperkt te bellen. Die dienst, die 14,99 euro per maand kostte, wordt nu niet meer aangeboden.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

JA21

Goeie partij, Joost is en topper

Caravannen!

Wil graag over gaan op digitale versie

Unigarant

we zijn niet meer in het bezit van onze 2 fietsen

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord