Netflix groeit in drie maanden met ruim 3 miljoen leden

De afgelopen drie maanden is videostreamingdienst Netflix gegroeid met 3,3 miljoen leden. Dat maakt Netflix bekend tijdens de presentatie van de cijfers over het tweede kwartaal van 2015. 

De Verenigde Staten zijn goed voor 900.000 nieuwe leden. De overige 2,37 miljoen zijn afkomstig uit andere landen. 

De videostreamingdienst verwachtte aanvankelijk een groei van 2,5 miljoen leden in het tweede kwartaal van dit jaar, waarmee het bedrijf zijn eigen verwachtingen overtreft. Netflix heeft op dit moment 65 miljoen leden, waarvan er 62,7 miljoen maandelijks voor de dienst betalen. 

Record

Netflix meldt dat na de lancering van het derde seizoen van serie Orange Is The New Black het bedrijf een recordaantal uren aan video heeft gestreamd, ondanks dat het moest concurreren met de laatste aflevering van Game of Thrones van HBO. 

Daarnaast meldt Netflix dat het bedrijf zich wil gaan richten op het toevoegen van eigen films, die in opdracht van Netflix zijn gemaakt. Dit doet het al met verschillende tv-series, waaronder House of Cards en Orange Is The New Black, en met enkele documentaires als Hot Girls Wanted en Chef's Table. Netflix-ceo Reed Hastings bevestigt ook plannen te hebben om vanaf het einde van 2016 in alle landen beschikbaar te zijn, waaronder de grote markten China en India.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

Vriendenloterij

Ik ben er weer ingetrapt, wil geen loten

De Telegraaf

De Telegraaf is een zeer informatieve krant teveel voor mij te lezen

Plus Magazine

Prima blad met veel informatie. Ga nu een periode een ander blad lezen

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden
Opzegbrief voorbeeld

Uw brief zelf opstellen en printen.

Maak je eigen opzegbrief

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord