KPN verhoogt de tarieven en wijzigt het Alles-in-1 Standaard pakket

KPN wijzigt vanaf juli dit jaar een aantal prijzen en zenders in het Alles-in-1 standaard pakket.

Het gaat om het Alles-in-1 Standaard en Internet basis pakket. De prijs gaat in juli van 59 naar 60 euro per maand. Het starttarief bellen binnen dit pakket wordt 10 eurocent en de kosten van bellen via een vaste lijn gaat ook naar 10 eurocent.

In de tv-pakketten worden ook een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo wordt het erotiekpakket 1,50 duurder en dus gaat de prijs naar 12,50 per maand. Ook verdwijnen enkele zenders uit het basispakket zoals BBC Entertainment en de Turkse zender EuroStar.

Hier tegenover staat wel dat de klanten zenders terug krijgen die eerst in het HD extra pakket zaten, zoals NPO Z@pp Extra, Nickelodeon-HD en National Geographic-Begin.

Hiermee komt ook het HD-extra pakket per 1 juni te vervallen. Een deel van de zenders uit dit pakket verhuizen dus naar het basispakket en de rest komt in het pluspakket.

Voor de klanten die nog gebruik maken van de papieren factuur, deze wordt ook duurder en gaat vanaf juli 2,50 per maand kosten in plaats van 1,12 euro.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

Vriendenloterij

wij zijn al lid van de postcodeloterij en vinden het een beetje teveel iedere maand, vandaar dat we helaas moeten opzeggen.

PANNA!

Leuk blad

Vriendenloterij

Te weinig prijs met 1 lotje alleen voordeel voor o.a musea maar dan is museumjaarkaart stukken goedkoper.

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord