KPN komt met nieuw internetabonnement en verhoogt snelheden

Telecomprovider KPN heeft een nieuw los internetabonnement geïntroduceerd en verhoogt ook de snelheden van zijn bestaande pakketten. Dat ontdekte Breedbandwinkel.nl.

Het losse internetabonnement, Internet Standaard, biedt enkel een internetaansluiting van 60/6 Mbit/s voor respectievelijk downloaden en uploaden. Het abonnement kost 37,50 euro per maand.

Een instapversie van het abonnement met een snelheid van 20/2 Mbps wordt aangeboden voor 32,50 euro per maand.

KPN biedt de mogelijkheid om die snelheid te verhogen. Dat kan vanaf 5 euro per maand naar 100/10 Mbps. Bij glasvezelverbindingen is dat 100/100 en 500/500 Mbps, maar dat kost dan wel respectievelijk 7,50 en 17,50 euro per maand extra.

KPN voerde met de introductie van het losse internetabonnement ook een snelheidverhoging door voor zijn alles-in-een-pakketten.

Het instapabonnement daarvan biedt nu 20/2 Mbps in plaats van 10/1 Mbps. Bij het standaard- en premium-pakket is de snelheid verhoogd van 50/5 naar 60/6 Mbps. Ook daarbij bestaat de mogelijkheid om de snelheid nog apart te verhogen.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

Troskompas

Ik ben wel tevreden over Troskompas

Pretium vaste telefonie

Was prima maar niet meer nodig

De Gelderlander

Vindt hem nu te duur ik betaal nu veel te veel tot 16 juni

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord