'Een op de vijf Nederlandse huishoudens heeft een Netflix abonnement'

Netflix heeft in Nederland zo'n 1,3 miljoen abonnees. Dat betekent dat zo'n 17 procent van de huishoudens toegang heeft tot de dienst. Dat blijkt uit marktonderzoek van onderzoeksbureau Multiscope onder 6.500 Nederlanders. De doorsnee Netflix-gebruiker besteedt een kwart van zijn of haar televisietijd aan Netflix.

Van de Nederlandse Netflix-abonnees maakt negen op de tien wekelijks gebruik van de dienst. Gemiddeld kijken de wekelijkse Netflix-kijkers zo'n 10,5 uur per week naar series en films via de dienst.

Veel Netflix-gebruikers zijn ook geïnteresseerd in alternatieven, zoals de illegale streamingdienst Popcorn Time, om actuelere films te kunnen bekijken. Van de consumenten die Popcorn Time kennen maar nog niet gebruiken, zegt drie op de tien wel geïnteresseerd te zijn. Ze twijfelen vooral omdat ze bang zijn dat de dienst virussen bevat en illegaal is.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

Caravannen!

Een prima blad dat ik nu digitaal ga lezen.

Roularta Media Nederland

tevreden

verisure

Te duur

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord