Telecomprovider Bliep overgenomen na faillissement

De virtuele telecomprovider Bliep werd afgelopen maandag door de rechtbank van Amsterdam failliet verklaard. De telecomprovider, die zich vooral op jongeren richt, zal worden overgenomen door Artilium, een softwarebeheerder van virtuele providers.

Artilium is een bedrijf dat in verschillende landen software levert aan beheerders van zogenoemde 'virtuele providers', die gebruik maken van het netwerk van andere providers. Bliep is ook zo'n virtuele provider, en gebruikte tussen de oprichting in mei 2012 en april 2015 het netwerk van T-Mobile. Daarna is overgestapt naar het netwerk van Tele2.

Kleinere databundel

Voorheen boodt Bliep zijn gebruikers een onbeperkte databundel voor 50 cent per dag. Na de overstap op het netwerk van Tele2 werd dat beleid drastisch veranderd, en kregen gebruikers voor 50 cent 67 MB per dag. Dat kwam neer op een maandbundel van 2 GB voor 15 euro. Die wijziging zou Bliep veel gebruikers hebben gekost.

Overname

Volgens Artilium heeft Bliep op moment van overname 21.000 gebruikers. Klanten zullen niets merken van het faillissement en daaropvolgende overname. "De dienstverlening draait normaal door. Aan het product verandert er niets", zegt woordvoerder Edwin van Dongen namens Bliep tegen Tweakers.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

Vriendenloterij

Ik ben er weer ingetrapt, wil geen loten

De Telegraaf

De Telegraaf is een zeer informatieve krant teveel voor mij te lezen

Plus Magazine

Prima blad met veel informatie. Ga nu een periode een ander blad lezen

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden
Opzegbrief voorbeeld

Uw brief zelf opstellen en printen.

Maak je eigen opzegbrief

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord