Basic Fit reviews

  • Totaal aantal reviews van Basic Fit: 3378 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Basic Fit:
    9.6

Deel jouw Basic Fit review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Basic Fit abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Basic Fit

erg fijne sportschool, helaas geen tijd meer.

Basic Fit

Mooie sportschool altijd met plezier heen gegaan

Basic Fit

Goede service en sportschool helaas geen tijd meer

Basic Fit

Hele leuke plek om te sporten.

Basic Fit

Goeie sportschool, maar ik maak er geen gebruik van. Ben ook de pasjes kwijt dus als m'n kinderen willen sporten melden ze zich zelf aan.

Basic Fit

Ben nooit geweest, maar had slechte verhalen gehoord, dus ga nu bij mijn school sporten. Vind het te duur en weinig uitleg.

Basic Fit

Covid 19

Basic Fit

Altijd fijn kunnen sporten bij de basic fit alleen de laatste tijd wordt er erg slecht opgeruimd door andere leden. Ook zijn er vaak spullen kapot en daar stoor ik me erg aan.

Basic Fit

Fijn om zelfstandig te sporten

Basic Fit

Sport niet meer

Voor Basic Fit zijn in totaal 3378 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 11% van de opzeggingen voor Basic Fit reviews geschreven, dit zijn er in totaal 3. Voor de hele categorie Fitness zijn de afgelopen 30 dagen 4 reviews geschreven.Basic Fit opzeggen

Binnen 2 minuten Basic Fit opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord