Basic Fit reviews

  • Totaal aantal reviews van Basic Fit: 3379 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Basic Fit:
    9.6

Deel jouw Basic Fit review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Basic Fit abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Bizzfit

Healtcity Lelystad incasseerd al 3,5 jaar vorig jaar opzegging verstuurd, half jaar (Juli 2010)later een deurwaarder "u heeft nog een rekening openstaan" nou meneer heb een opzegging verstuurd op 29 september 2009 zie onderstaand,

Datum: 29 September 2009
B.J.D. Jungblut

Betreft: opzegging contract/abonnement Opzegging abonnement

HealthCity Basic fitness service bureau
Postbus 2149, 8203AC Lelystad
Ter attentie van: de afdeling Contract administratie.

Geachte heer/mevrouw,

Door middel van dit schrijven wil ik mijn contract met uw organisatie beëindigen.
Ik verzoek u, met inachtneming van de contractuele opzegtermijn, mijn contract/abonnement per onderstaande datum te beëindigen.
Datum beëindiging: 29-09-2009
Graag ontvang ik van u binnen 2 weken na dit schrijven een schriftelijke bevestiging van mijn opzegging.
Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

Met vriendelijke groet,

B.J.D. Jungblut

Betaal de deurwaarder om van Healtcity af te zijn "opgelucht" dat dacht ik. 1 Oktober weer een afschrijving, geld weer teruggehaald. Mail verstuurd op 1 oktober 2010 met als bijlage mijn opzegging van 1 oktober 2009. Healtcity Lelystad bevestigd nu wel mijn opzegging ENKEL word mijn lidmaatschap per 1 oktober 2011 stop gezet.

Ben momenteel bezig met mijn rechtbijstand, houd jullie op de hoogte!

Gr hernia patient

Bizzfit

mensen, schrijf je nooit in bij Healtcity. Je betaald voor een service van niets. Jessica Nerderlof probeert je te flessen door het contract te verlengen met 1 jaar! Iedereen aub rechtsbijstand inschakelen, dit is een bedrijf dat niet klopt en iedereen een poot probeert uit te draaien!

Bizzfit

Ben al heel wat jaartjes lid maar maak er geen gebruik van

Bizzfit

Geen tijd om te sporten in de sportschool. Komt er toch niet van!

Bizzfit

Mensen, dit wordt echt niet bij Bizzfit gelezen, neem maar van mij aan!

Wat een teringlijers zijn het bij Bizfit!
Heb vorig jaar mijn abonement opgezegd via een opzegbrief tevens de pas opgestuurd en verknipt en een bevestiging gekregen van ze dat mijn pasje verknipt ontvangen was maar mijn opzegbrief is nooit ontvangen.
Heb hier wel 10 x over en weer gemailt met Jessica Nerderlof en krijg de brutaalste reacties. Tevens net naar ze gebeld en kreeg die Jessica weer aan de lijn en houd zich totaal van de domme. Wat een kutwijf. Nu maar via aangetekend doen. Echt een balle tent met een service van niets.

Steve

Bizzfit

Omdat ik alleen maar voor mijn abonnement betaal en geen idee heb hoe de sportschool er van binnen uit ziet.

Bizzfit

Wegens gezondheidsredenen ben ik al een hele tijd niet meer geweest en nadat het zich laat aanzien zal er ook geen verbetering in zijn.

Bizzfit

geen tijd na geboorte 2e zoon. Besteed het geld dan ook liever als extra voor de kids. heb hiermee zelf ook de nodige beweging.

Bizzfit

geen tijd meer om te sporten

Bizzfit

Geen tijd meer voor sporten

Voor Basic Fit zijn in totaal 3379 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 12% van de opzeggingen voor Basic Fit reviews geschreven, dit zijn er in totaal 2. Voor de hele categorie Fitness zijn de afgelopen 30 dagen 3 reviews geschreven.Basic Fit opzeggen

Binnen 2 minuten Basic Fit opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord