Basic Fit reviews

  • Totaal aantal reviews van Basic Fit: 3327 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Basic Fit:
    9.6

Deel jouw Basic Fit review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Basic Fit abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Bizzfit

Ben al heel wat jaartjes lid maar maak er geen gebruik van

Bizzfit

Geen tijd om te sporten in de sportschool. Komt er toch niet van!

Bizzfit

Mensen, dit wordt echt niet bij Bizzfit gelezen, neem maar van mij aan!

Wat een teringlijers zijn het bij Bizfit!
Heb vorig jaar mijn abonement opgezegd via een opzegbrief tevens de pas opgestuurd en verknipt en een bevestiging gekregen van ze dat mijn pasje verknipt ontvangen was maar mijn opzegbrief is nooit ontvangen.
Heb hier wel 10 x over en weer gemailt met Jessica Nerderlof en krijg de brutaalste reacties. Tevens net naar ze gebeld en kreeg die Jessica weer aan de lijn en houd zich totaal van de domme. Wat een kutwijf. Nu maar via aangetekend doen. Echt een balle tent met een service van niets.

Steve

Bizzfit

Omdat ik alleen maar voor mijn abonnement betaal en geen idee heb hoe de sportschool er van binnen uit ziet.

Bizzfit

Wegens gezondheidsredenen ben ik al een hele tijd niet meer geweest en nadat het zich laat aanzien zal er ook geen verbetering in zijn.

Bizzfit

geen tijd na geboorte 2e zoon. Besteed het geld dan ook liever als extra voor de kids. heb hiermee zelf ook de nodige beweging.

Bizzfit

geen tijd meer om te sporten

Bizzfit

Geen tijd meer voor sporten

Bizzfit

geen geld meer,geen zin of etc etc

Bizzfit

ik heb er zeer weinig tijd voor , en de afstand is te ver , en als ik dan ga is het retedruk zodat ik nog niet kan doen wat ik wilde doen.

Voor Basic Fit zijn in totaal 3327 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 27% van de opzeggingen voor Basic Fit reviews geschreven, dit zijn er in totaal 10. Voor de hele categorie Fitness zijn de afgelopen 30 dagen 10 reviews geschreven.Basic Fit opzeggen

Binnen 2 minuten Basic Fit opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord