Basic Fit reviews

  • Totaal aantal reviews van Basic Fit: 3379 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Basic Fit:
    9.6

Deel jouw Basic Fit review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Basic Fit abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Basic Fit

Prima, maar ik woon niet meer in de buurt

Basic Fit

Was wel leuk en leerzaam

Basic Fit

Vanwege prive omstandigheden ben ik zelfs niet in de mogelijkheid geweest om na het activeren van mijn pas uw vestiging te bezoeken. Vandaar ook het opzeggen van mijn abonnement.

Basic Fit

Top service

Basic Fit

door omstandigheden wil ik mijn abonnementen opzeggen

Basic Fit

Het personeel kan wat beter opletten ipv alleen op een stoel te blijven zitten. Ze kijken niet eens of iemand hulp nodig heeft. Soms ben je bezig en zoek je oogcontact maar tervergeefs.
Verder ben ik gewoon tevreden.

Basic Fit

goede sportschool

Basic Fit

Goeie basic fit

Basic Fit

erg tevreden over de basic fit aan de beetslaan

Basic Fit

Ik heb al 2 maanden een basicfit pas en ik heb het nog nooit gebruikt. Deze maand december is er al 4 x geld van mijn rekening afgehaald, ik kan diet niet betalen! Graag wil ik so spoedig mogelijk mijn geld terug ik vind dit niet normaal.

Voor Basic Fit zijn in totaal 3379 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 12% van de opzeggingen voor Basic Fit reviews geschreven, dit zijn er in totaal 2. Voor de hele categorie Fitness zijn de afgelopen 30 dagen 3 reviews geschreven.Basic Fit opzeggen

Binnen 2 minuten Basic Fit opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord