Basic Fit reviews

  • Totaal aantal reviews van Basic Fit: 3383 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Basic Fit:
    9.6

Deel jouw Basic Fit review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Basic Fit abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Basic Fit

Prima sportschool

Basic Fit

Geen begeleiding in welke vorm dan ook (al zit je ondersteboven in een toestel.. Niemand van badic fit zal zich er over bekommeren, smerige toestellen, geen airco, te harde (lelijke, maar dit is persoonlijk) muziek, kleedruimtes en kluisjes zijn vies. Zoiets 8n een notendop..

Basic Fit

Kan het niet permitteren op dit moment.

Basic Fit

Heb van alles geprobeerd om te bevriezen niet mogelijk wordt niet geaccepteerd kan geen nieuw account maken heb mail met vragen gestuurd zou binnen 24 uur antwoord terug ontvangen maar is niet nagekomen van daar dat ik hier bij opzeg.

Basic Fit

Meer bodyweight apparatuur

Basic Fit

Het is leuk om te doen maar vind het toch iets teveel geld. Nu heb ik ook met een paar vrienden dat we buiten gaan sporten en at is wat handiger voor mij.

Basic Fit

Vrij niks alles is goed

Basic Fit

Goede sportschool.

Basic Fit

Goede service

Basic Fit

Goede plaats maar geen tijd meer om te komen

Voor Basic Fit zijn in totaal 3383 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 38% van de opzeggingen voor Basic Fit reviews geschreven, dit zijn er in totaal 3. Voor de hele categorie Fitness zijn de afgelopen 30 dagen 7 reviews geschreven.Basic Fit opzeggen

Binnen 2 minuten Basic Fit opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord