Bankgiro loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Bankgiro loterij: 1358 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Bankgiro loterij:
    9.1

Deel jouw Bankgiro loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Bankgiro loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Bankgiro loterij

Bezuineging

Bankgiro loterij

Ben al jaren aangesloten bij uw instelling, echter zonder ooit een gebruikersnamm te hebben gekregen! Wordt nu gevraagd bij opzegging, waarom?
Wil van mijn abonnement af om andere doelen te gaan steunen. Heb begin Jan 2009 opgezegd per 1 febr 2009 maar per half febr. is weer normaal afgeschreven voor februari.
Ben daar dus niet mede accord en wil een terugstorting op mijn rekening.
coumans>18-02-2009>

Bankgiro loterij

geachte dayzers.
ik zeg hierbij op.
gewoon om dat ik nooit wat win en mensen om mij heen die mee doen hebben ook nog nooit wat gewonnen.
dus de slogan dat je een grote kans hebt om te winnen gaat niet helemaal op.
groeten j hopman

Bankgiro loterij

Mijn naam is Yasser.Ik schrijf namens mijn vrouw Hojna.
Min vrouw beheerst de nederlandse taal niet.Na aanleiding van jullie verleidelijke advertentie zij is in getrapt in jullie (gratis spelen)Dat is niet de bedoeling om zo veel geld van haar bank rekening te incasseren.Wij verzoeken jullie per onmidelijk mee te stoppen met het speel anders wordt maatregeling tegen jullie genomen en een advocaat te nemen.Ik vind dat jullie kanker oplichters en piraten met stropdas.nog maals je stoppen met stelen en mens in de maling nemen.vuile oplichters.

Bankgiro loterij

Wij zeggen hierbij de bankgiro loterij op.Als ik zie dat 4 mensen die ik ken en die ook mee doen.En net als ik nooit prijs hebt. Dan zeggen jullie iets wat niet waar is want 1 op de 5 wint toch?????En ik vind dat jullie zomaar zonder toestemming de loterij verhogen zonder bericht.Wij zeggen het per 7/2/2009 hierbij op. Ik geef het geld wel aan de goede doelen die aan mijn deur komen.De groeten.

Bankgiro loterij

1 op de 5 wint. Nou dat is dan volgens mij altijd dezelfde! Nog nooit één cent of één van de andere (onzinnige) prijzen gewonnen.

Bankgiro loterij

win niets en kan het niet meer betalen

Bankgiro loterij

ik kan het geld gewoon niet meer missen

Bankgiro loterij

te duur

Bankgiro loterij

Heb er geen zin meer in.

Voor Bankgiro loterij zijn in totaal 1358 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Bankgiro loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Bankgiro loterij
Meer Bankgiro loterij statistieken

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK