Bankgiro loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Bankgiro loterij: 1360 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Bankgiro loterij:
    9.1

Deel jouw Bankgiro loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Bankgiro loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Bankgiro loterij

Bij deze zeg ik met ingang van heden
mijn deelname aan de Bank giro loterij op.Reden:Speel al jaren en jaren mee en heb nog nooit ook maar iets gewonnen.Vind het in deze dure tijd niet verantwoord om nog mee te spelen zonder ooit resultaat te zien.

Bankgiro loterij

Ik moet bezuinigen. Kan het Financiele plaatje niet meer rond krijgen

Bankgiro loterij

we willen gewoon niet meer meedoen omdat de kansen veel te klein zijn

Bankgiro loterij

27-01-2009 € 8,00 v giro door jullie geint
27-01-2009 € 8,00 v giro idem dito
26-02-2009 € 8,00 v giro
31-03-2009 € 8,00 v giro
24-04-2009 € 8,00 v giro
26-05-2009 € 8,00 v giro
06-06-2009 € 8,00 v giro af ik wil dit niet meer ik doe niet meer mee hoop dat u het begrijpt ben ik jan lid geworden en heb in middels al 7 keer betaald. het is genoeg zo hoop dat het zo in orde is en dat u het begrijpt n met vr gr tiny gemser Oldenburg

Bankgiro loterij

speel al jaren mee nooit wat gewonnen in deze crisis tijd te veel geld.

Bankgiro loterij

hierbij trek ik de machteging in in al die jaren dat ik meespeelt heb ik niets gewonnen kost alleen maar geld zijn er nu nog kleine prijsjes te winnen al was ,t maar een broodrooster maar je krijgt gewoon niets geen enkele prijs vandaar dat ik er mee stopt .

Bankgiro loterij

in al die jaren dat ik mee speelt heb ik niets gewonnen kost alleen maar geld waarbij ,t ook nog komt dat steeds duurder is geworden vandaar dat ik helaas dit opzeg als je nu nog iets won maar er zijn totaal geen andere prijzen beschikbaar dat is jammer van zo loterij .

Bankgiro loterij

wil extra lot opzeggen

Bankgiro loterij

Ik heb jarenlang niets gewonnen, daarvoor is het te duur. Daarom verzoek ik u per direkt mijn abonnement op te zeggen.

Bankgiro loterij

ik wil per direct opzeggen 05-06-2009. Het is te duur geworden.

Voor Bankgiro loterij zijn in totaal 1360 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.



Bankgiro loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Bankgiro loterij
Meer Bankgiro loterij statistieken

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord