Bankgiro loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Bankgiro loterij: 1358 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Bankgiro loterij:
    9.1

Deel jouw Bankgiro loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Bankgiro loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Bankgiro loterij

we willen gewoon niet meer meedoen omdat de kansen veel te klein zijn

Bankgiro loterij

27-01-2009 € 8,00 v giro door jullie geint
27-01-2009 € 8,00 v giro idem dito
26-02-2009 € 8,00 v giro
31-03-2009 € 8,00 v giro
24-04-2009 € 8,00 v giro
26-05-2009 € 8,00 v giro
06-06-2009 € 8,00 v giro af ik wil dit niet meer ik doe niet meer mee hoop dat u het begrijpt ben ik jan lid geworden en heb in middels al 7 keer betaald. het is genoeg zo hoop dat het zo in orde is en dat u het begrijpt n met vr gr tiny gemser Oldenburg

Bankgiro loterij

speel al jaren mee nooit wat gewonnen in deze crisis tijd te veel geld.

Bankgiro loterij

hierbij trek ik de machteging in in al die jaren dat ik meespeelt heb ik niets gewonnen kost alleen maar geld zijn er nu nog kleine prijsjes te winnen al was ,t maar een broodrooster maar je krijgt gewoon niets geen enkele prijs vandaar dat ik er mee stopt .

Bankgiro loterij

in al die jaren dat ik mee speelt heb ik niets gewonnen kost alleen maar geld waarbij ,t ook nog komt dat steeds duurder is geworden vandaar dat ik helaas dit opzeg als je nu nog iets won maar er zijn totaal geen andere prijzen beschikbaar dat is jammer van zo loterij .

Bankgiro loterij

wil extra lot opzeggen

Bankgiro loterij

Ik heb jarenlang niets gewonnen, daarvoor is het te duur. Daarom verzoek ik u per direkt mijn abonnement op te zeggen.

Bankgiro loterij

ik wil per direct opzeggen 05-06-2009. Het is te duur geworden.

Bankgiro loterij

Ik doe al te lang mee. Ik heb nog nooit wat gewonnen, vandaar mijn opzegging. Ik heb zo mijn twijfels als je uberhaubt wel wat kan winnen met deze loterij. Daarom verzoek ik per direct (04-06-2009 stopzetting van mijn deelname.

Bankgiro loterij

Telefonisch werd ik gebeld om mee te doen met de bank/giro loterij. Na controle van mijn bankafschrift zag ik tot mijn verbazing dat ik niet mee deed met 1 lot maar met 3 loten. Gemakshalve hebben jullie mij met 3 loten mee laten doen.Daar ben ik het niet mee eens. Daar komt bij dat als je een extra winkans wint je pas 2 maanden later mee doet. Zo hou de klanten wel in de race. Als je een prijs wint, moet je zelf bellen om te horen of deze prijs wel opgestuurd wordt. Doe je niks krijg je waarschijnlijk ook niets. Voor mij een rare en dure loterij geweest.
Ik stop dan ook maar.

Voor Bankgiro loterij zijn in totaal 1358 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.



Bankgiro loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Bankgiro loterij
Meer Bankgiro loterij statistieken

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK