Bankgiro loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Bankgiro loterij: 1360 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Bankgiro loterij:
    9.1

Deel jouw Bankgiro loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Bankgiro loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Bankgiro loterij

c fenrfu ngior nvkjer nvkj

Bankgiro loterij

Ben 81 jaar het hoef niet meer.

Bankgiro loterij

Had al jaren grote twijfels om aan deze loterij mee te blijven doen. Prive-redenen geven nu de doorslag om toch echt te kappen met de "Bankgiro-flessentrekkerij". Speel volgens mij al zo'n 20 jaar mee. Als ik 4x een tientje heb gewonnen is het veel. Klote winkans dus!! En als je ziet hoe de organisatie met geld smijt op gebied van marketing en TV-shows vraag je je af of er nog wel geld voor de geprezen goede doelen overblijft.

DEFINTIEF KLAAR MET DEZE CLUB!!!

Bankgiro loterij

ik wil opzeggen

Bankgiro loterij

ben al 21 jaar lid en nog nooit meer dan 10 euro gewonnen

Bankgiro loterij

De brief van 21.11.2009 met 'Een cadeautje voor u!' herinnerde mij eraan de loterij op te zeggen. Dank hiervoor. Overigens kan ik geen mogelijkheden als opzegdatum, adres en voorwaarden vinden. De Bankgiroloterijmensen worden mij een beetje te brutaal. Ik schijn ook gebonden te zijn aan een doorlopend extra eenmalig eindejaarslot, want opeens betaal ik 16 euro per maand ipv 8.
Ik stop er mee.

Bankgiro loterij

Helaas ben ik mn baan kwijt sinds een paar maanden en ben daarom niet meer in financiele staat om mee te doen aan dit soort loterijen.

Bankgiro loterij

Belachlijke loterij jaren en jaren lang meegespeeld maar zelf een klein prijsje zit er niet in.ook belachlijk duur.

Bankgiro loterij

heb een varken gekocht, breng in de toekomst meer op.

Bankgiro loterij

Vanwege finanaciele situatie.

Voor Bankgiro loterij zijn in totaal 1360 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Bankgiro loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Bankgiro loterij
Meer Bankgiro loterij statistieken

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord