Bankgiro loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Bankgiro loterij: 1362 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Bankgiro loterij:
    9.1

Deel jouw Bankgiro loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Bankgiro loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Bankgiro loterij

Bezuinigingen. En verder weet ik het niet meer, om er bij te zetten. De rest zet ik wel vraagtekens bij.

Bankgiro loterij

kan niet meer missen het geld

Bankgiro loterij

Het tarief per lot is trouwen 8,75 (14x per jaar)
Ik laat nog weten hoe het afloopt met de wederopzegging.
Wil iemand nog laten weten wie wel (ook) iets heeft gewonnen?
Je wilt toch ook opzeggen als je veel hebt gewonnen? Toch? (Het is erg namelijk onwaarschijnlijk dat je 2x een miljoen wint, en 1 miljoen is genoeg, een loterij kost vooral geld)
Kan iemand reageren die niet is opgelicht?
Ik kreeg zelfs nog 2 bevestigingsmailtjes dat ik 2x 10 euro had gewonnen, terwijl ze maar 7,50 op m'n rekening hebben gestort!
Ik ga de brief nu vanavond meteen opsturen.
Groetjes en gelukkig nieuwjaar!

Bankgiro loterij

Ik speel ook mee met een lot 14 keer per jaar tot wederopzegging.
Het zou 8 euro zijn ofzo. Ik speel 2 dagen mee: Sinds december voor de oudejaarstrekking en de trekking in januari:
Bij de omschrijving op m'n bankrekening (en ook in de brief van de Staatsloterij) staat -30,00,-
'OUDEJAARSTREKKING INCASSO TREKKING 31-12-2010'
maar het is al geboekt op 14-12-2010. (dat is wel handig als je nog bezwaar wilt maken bedenk ik me, maar ik vraag me af wie de oudejaarstrekking gewonnen heeft. Is het echt allemaal fake? Mijn oom heeft namelijk een paar duizend euro gewonnen bij de postcodeloterij: EN HIJ WERKT NIET BIJ EEN LOTERIJ!)
Verder had ik een gewone Afschrijving op: 23-12-2010: -15,00 (terwijl dit voor EEN LOT 7,90 zou moeten zijn (geloof ik, het kan ook minder zijn omdat het nog in 2010 was; de prijs per lot is verhoogd)
Tot mijn verassing:
Prijs: 03-01-2011: 10 euro gewonnen!
Ik heb dus 45 euro betaald en 10 euro gewonnen. Ik geloof niet zo meer in winnen, ik geloof meer in sparen, dus wilde ik het opzeggen, maar kreeg een gouden kaart waarmee je direct kon zien of je een miljoen won en daarna kon dat nog een keer.
Ik kon de verleiding niet weerstaan (stel je voor!)
En ik ben toch van plan op te zeggen, dus voor de loten de volgende trekkingen wordt er niks meer afgeschreven.
Bij die actie waarbij ik nu dus (tot ik het opzeg) met 3 loten meespeel (1+2extra) zou ik 2x 10 euro gestort krijgen als ik de kaart activeer. (Het zou ook 25, 50, 250, 1000, 25000 of 1 miljoen kunnen zijn.)
Er stond dus 2x 10 euro, maar ik heb maar 1x 7,50 gehad!!!
Ik hoop dat ze meteen stoppen met afschrijven als ze de brief krijven. Dan kunnen ze niet 3 loten per maand afschrijven. Ik moet dus snel zijn!
Ik raad niemand aan om de loterij te doen, maar het is verleidelijk als je een miljoen kan winnen (en dat kan toch echt, of niet?)

Bankgiro loterij

Jaren geleden is mijn vrouw gestorven, sindsdien steeds weer post (voor m'n overleden vrouw) van bankgiro ondanks herhaalde malen aan de bel trekken. Steeds weer dezelfde smoesjes en steeds weer excuses voor de overlast maar men blijft post sturen. Ik vraag me af of die mensen van de bankgiro nu geselelecteerd zijn op basis kennis en klantvriendelijkheid of op basis van domheid en onbeschofdheid?

Bankgiro loterij

Wat een misplaatste grap is dit van de bankgiro loterij,ik weet zeker dat iedereen 10 euro heeft gewonnen en geen cent meer,dus bij deze ga ook ik opzeggen.

Bankgiro loterij

ik heb al twee maanden af gezegt en toch nog 52 euro van mijn rekening hallen ik had er een en toen had ik er op eens 6 ik ga opgelicht bellen ik gaat er werk van maken het zijn gewoon kut honden die bank giro loterij

Bankgiro loterij

Ik heb mij alweer lekker laten maken, maar ik stop er nu definitief mee, en willen jullie mij nooit meer iets af sturen a.u.b.
1 maand geleden alles op gezegd, en mij 1 maand later weer laten verleiden door u heeft zeker gewonnen, activeer uw card, bleek 2 x 10.00 euro dus weer het minste, speelde voorheen al zeker 15 jaar mee, en nooit iets.
Bedankt en laat nooit meer iets van jullie horen.

Bankgiro loterij

schurken

Bankgiro loterij

laatste 24 uur zijn er al bijna 11.000 opzegbrieven gedownload.
Zegt denk ik genoeg over de manier van loterijen uitzetten.

Gezamelijk een claim zetten dat is denk de manier om
resultaat te boeken.

Voor Bankgiro loterij zijn in totaal 1362 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Bankgiro loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Bankgiro loterij
Meer Bankgiro loterij statistieken

Bankgiro loterij opzeggen

Binnen 2 minuten Bankgiro loterij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord