Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) reviews

  • Totaal aantal reviews van Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij): 2336 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij):
    9.4

Deel jouw Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Hierbij beeindiging van het deelname met lotnummer 363556435-02 en stopzetting van de Automatische Incasso.

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

ik heb al drie keer een brief gestuurd voor het stop zetten van mijn lidmaatschap nu ben ik het zat jullie horen wel van mijn advokaat.

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Na jaren van mee te hebben gedaan met de bank giro en nooit echt iet sgewonnen heb wil ik dit stopzetten en het op ,n spaarrekening zetten dan heb ik iedere maand prijs.

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

De BankGiro Loterij zal verantwoording moeten afleggen zowel van de gelden naar de "doelen" als naar de inleggers.

En wel op zo'n manier, dat vooriedereen inzichtelijk is dat er inderdaad wordt uitgekeerd aan doelen en nog belangrijker,-want dat zijn de geldverschaffers-,dat er inderdaad wordt uitgekeerd aan rechtmatige inleggers.

Alle rechtmatige rekeningnummers moeten bij elke
trekking ook daadwerkelijk meedoen.

Dit moet worden gecontroleerd door be-eedigde profs zoals notarisssen en accountants: en niet steekproefgewijs, maar elke keer opnieuw door steeds nieuw aan te wijzen notarissen.

Bij gebleken fraude zal er net zoals in de USA tedoen gebruikelijk een rechtzaak en eventuele vrijheidsstraf moeten volgen.

Ik wil weleens zien wie er b.v. dit jaar een vette prijs gewonnen heeft, zonder schending van de gewenste anoniemiteit, dit moet makkelijk kunnen.

Ik wil ook zien welk goed doel welk bedrag heeft gekregen met de betreffende verantwoordelijken erbij (handtekening of foto) .

'Tis eigenlijk van de zotte dat dit niet daadwerkelijk gedaan wordt door de BankGiro Loterij (het eerste de beste clubje met enkele tientallen leden heeft al zo'n jaarlijkse financiële verantwoording, waar vaak niet meer omgaat dan hooguit enkele duizenden Euros.)

Slechts dan ben ik bereid weer in te leggen niet eerder.

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Mijn schoonmoeder Mw Z. Speckmann is op woensdag 24-01-2007 overleden.

Hierbij beeindiging van het deelname met lotnummer 001719371-01 en stopzetting van de Automatische Incasso.


Met vriendelijke groet,

C. van Elven (schoonzoon)
De bascule 8
8332 JX Steenwijk
Tel 0521-517108

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

In november 2006 ben ik telefonisch benaderd met de vraag of ik EENMALIG wilde meedoen. Maar ik ben er dus ingeluisd, want inmiddels wordt er elke maand weer een bedrag afdeschreven. Ik wens ook niet meer telefonisch op per post benaderd te worden door julllie.

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Ter aanvulling op m'n berichtje van 18 januari j.l. vooruit een goed punt van de BankGiro Loterij, maar telaat ik kap ermee: zowaar een cadootje eind 2006, een bruikbare Cultuuragenda.

Ik citeer even een Harm Siezen ambassadeur van de BankGiro Loterij uit de agenda: "de inzet van de loterij voor de cultuur is belangrijk". Nooit geweten dat ene Harm Siezen iets met Cultuur te maken had laat staan de BankGiro Loterij. Allemaal veel te laat en wat mij betreft FAKE.

Het Prins Bernhardfonds b.v. is een gekend cultuurfonds, daar geef ik al jaren aan en ik krijg altijd een keurig jaarbericht met verantwoording van de gelden.

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

met deze strond win je nooit wat het is gewoon een bezijkte kraam daar mee uit ik wil er zo snel mogelijk mee stoppen zo niet schijt ik jullie aan de vriendlijke grtn mvr cwj dokter

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Ooit 20 jaar geleden 500 gulden gewonnen jawel!
DIT MOET EEN VERGISSING ZIJN GEWEEST (sorry voor de hoofdletters maar dit moest er even uit)

Sindsdien echt niets meer, nada, niènte, tot onlangs weer een paar kleine prijsjes 6 en 2 Euro (ze zijn zeker geschrokken de heren directeuren met de grote huizen en de Porsche ervoor: van deze site b.v...)

Ik durf te stellen, mede gezien wat anderen winnen, dat ik het geldfournerende onderdeel ben ten behoeve van een keurig ge-ekipeerde roversbende op A-locatie. Ik stop er dan ook mee. Dank u zeer voor het laatste duwtje.

Tervergelijk een aantal keren (zo'n 15 denk ik) meegedaan met de Staatsloterij, en steeds m'n eigengeld teruggekregen totdat ik in de min geraakte. Maar de Staatsloterij had zijn beloften waargemaakt en dus bij de Staatsloterij: boter bij de vis.

Heel goede tip van iemand die hier langs kwam: Stop uw gift rechtstreeks in de collectebus van een goed doel. Dan passeert u de Van Eeghenlaan.

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Ik heb in 3 jaar tijd ook niet veel gewonnen maar ik ga niet klagen. Vorig jaar is er ruim 52 miljoen euro naar de goede doelen gegaan terwijl er ongeveer 80 miljoen is geincasseerd bij de spelers. Dat betekent dus dat een heeel groot gedeelte van je inleg bij de goede doelen terecht komt. Als je dat niet wilt moet je opzeggen en verder kun je niet verwachten dat als je 30 jaar meespeelt je wel een keer een miljoentje wint, dat is natuurlijk onzin! Ik vind wel dat de loterij misschien wat misleidend te werk gaat met het verkopen van extra loten. Aan de andere kant: moet je de kleine lettertjes maar lezen, dat doe je ook als je een huis, wasmachine of telefoonabonnement koopt, toch?

Voor Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) zijn in totaal 2336 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 13 reviews geschreven.Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) opzeggen

Binnen 2 minuten Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord