Bankgiro loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Bankgiro loterij: 1362 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Bankgiro loterij:
    9.1

Deel jouw Bankgiro loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Bankgiro loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Bankgiro loterij

Jaren geleden heb ik deze loterij al opgezegd. Nu kreeg ik ineens weer post en ontdekte dat er geld van mijn rekening werd afgeschreven door deze instantie. Ik heb me nooit, maar dan ook NOOIT opnieuw aangemeld. Hoe kan dit????? Zijn mijn gegevens gewoon weer geactiveerd? Komt dit meer voor?
Ik ben laaiend, temeer daar ik geen werk heb op het ogenblik en de touwtjes aan elkaar moet knopen. €8,50 is voor mij 2 à 3 dagen eten. Ik zit hier gewoon te huilen van onmacht.

Bankgiro loterij

Ik kan het niet meer betalen, en ik hoop dat het in 1 keer goed gaat met het opzeggen!

Bankgiro loterij

Jullie voeren een slecht beleid. Mooi onderwerp voor programma's zoals Kassa!!

Bankgiro loterij

nooit iets bijzonders gewonnen. soms een kadobon waar je niets aan hebt

Bankgiro loterij

Ik vind het jammer dat jullie mensen die 20 jaar lid zijn via de telefoon te manipuleren om met meer loten mee te spelen.
Dit is dan 1 maand gratis (eindelijk prijs) en daarna kom je er niet meer zo gemakkelijk meer vanaf. Terwijl mij met zekerheid was beloofd dat er een begeleide brief bij zat om alles meteen te weer te annuleren, nee dus.
Is dit je dank voor het steunen van goede doelen in die 20 jaar, ik kap ermee.

Bankgiro loterij

ik ben al ongeveer 25 jaar lid maar nooit wat gewonnen. alleen paar keer 2.50 gulgen. maar nu heb ik paar keer opgezegd en er word nergens opgereageerd. vreemd hooooorrrr. pas niet bij nationale postcode lotterij en bank giro loterij

Bankgiro loterij

Nog 1 lot behouden

Bankgiro loterij

ik wil graag de bankgiroloterij opzeggen, het wordt te duur....

Bankgiro loterij

Wegens bezuinigen

Bankgiro loterij

Na eindelijk de honderdduizend gewonnen te hebben, denk ik niet dat wij verlopig nog wat gaan winnen. Ga nu mijn droomauto kopen en een verre vakantie!

Voor Bankgiro loterij zijn in totaal 1362 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Bankgiro loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Bankgiro loterij
Meer Bankgiro loterij statistieken

Bankgiro loterij opzeggen

Binnen 2 minuten Bankgiro loterij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord