Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) reviews

  • Totaal aantal reviews van Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij): 2332 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij):
    9.4

Deel jouw Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

In 30 jaar 300 kansen en een keer 2 gulden gewonnen. Oplichterij en handig misbruik maken van de onnozele mens. Wassenaar is bevolkt met managers van dit soort moderne flessentrekkerij.

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

geld van mijn rekening afschrijfen zonder mijn toestemming ,noem ik stelen.

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Ik heb al enkele keren gevraagd hoe ik mee kan doen met kies de kluis , het spel werkt niet en antwoord krijg je van jullie NOOIT , het is belachelijk dat je lid bent van de bank-giro loterij en niet eens normaal kan mee spelen met kies de kluis , ik blijf niet lang lid meer bij jullie. Ajuus

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Ontzettend veel betaald, nooit wat terug(gewonnen)
Hoop dat m'n centen goed terecht zijn gekomen.

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Ook ik ben ingegaan op de folder_aanbieding van de bankgiroloterij om met de loterij vanaf 3 september mee te spelen. Ik ben opgelicht door de bankgiroloterij. Zo moest ik met minimaal 2 loten meespelen. En wat je alleen op je bankrekening kon zien was een afschrijving binnen 3 dagen van zowel de loterij van augustus (dd. 27 aug afgeboekt)als voor september( waar ik me wel voor had aangemeld) Ik wist niet dat het mogelijk was om aan het eind van de maand, 27 aug, alsnog mee tedoen voor de hele maand augustus???!!!
Ik heb gebeld met de bankgiroloterij, dat hier misleiding c.q. opzet in het spel was werdt in alle toonaarden ontkent en excusen aangeboden, Maar ja het GELD hebben ze alweer binnen. Ik heb de zelfde dag nog alles opgezegd.
Nog een tip voor onterechte afgeboekte machtigingen. Je kan binnen een maand deze afschrijving restourneren, ofwel terug laten boeken door je eigen bank. Gaat men door met afschrijven dan kan je je bank opdracht geven dat door het betreffende rekeningnummer( van het malafide bedrijf) geen afschrijvingen meer kunnen gebeuren op jouw bankrekening!!

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Heb mij aangemeld voor 1 lot voor de maand september maar bij de aanmelding per computer ging er iets mis speel nu mee met 7 loten direct gebeld maar zoals gewoonlijk een band probeer het later nog eens toen een fax gestuurd en een dag later weer gebeld het zou terug gedraaid worden tot mijn verbazing is ook de maand augustus nog even snel afgeboekt stelletje dieven zijn het.

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Het zijn tientallen jaren dat ik deelnemer ben aan de loterij.Het is een loterij,dus met kans op het winnen van een prijs.Dat is de doelstelling van de schtichting.Helaas ben ik niet degene die kan zeggen dat ik gelukkig in het spel ben.Wel hoop ik dat in al die jaren het geld goed is besteed.

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Ik ben er behoorlijk boos over dat je een folder in de bus krijgt met kans op 25000 euro per uur. Je moet het activeren, maar tegelijk worden er gewoon twee extra loten per maand afgeschreven over augustus en september. Wordt er gedacht aan een geldboom op mijn rug? Ik heb niet om extra loten gevraagd. Kan dat ook helemaal niet betalen. Graag retour. Ik heb geen loten besteld. Zsm 27,00 euro retour. En tevens mijn opzegging voor het lot wat ik al wel jaren had. Hier ben ik niet van gediend. Een schande wat jullie uit eigen beweging doen als jullie een bankrekeningnummer van iemand ter beschikking hebben.

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Wat al heel vaak geschreven is geldt voor mij ook. Je zit voort eeuwig vast aan een bedrag dat maandelijks wordt afgeschreven en er staat zo bitter weinig tegenover. Aan goede doelen geef ik verder genoeg, maar dat heb ik tenminste zelf in de hand. Ik heb ook nooit een gebruikersnaam gekregen.

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Ik heb toen mee gedaan met een shell spel en moet nou in eens gaan betalen terwijl ik al had opgezegd maar jullie zeiden dat dat niet kon want ik had mijn gebruikerscode op moeten geven maar jullie hebben mij die nooit gegeven en met mijn adres kom je er ook zo achter dus ik zal maar regelen dat t meteen word opgezegd want als er nu ook maar een keer wat word afgeschreven van mijn rekening dan stap ik naar kassa!!!

Voor Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) zijn in totaal 2332 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 26 reviews geschreven.Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) opzeggen

Binnen 2 minuten Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord