Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) reviews

  • Totaal aantal reviews van Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij): 1595 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij):
    9.2

Deel jouw Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Ik heb in 3 jaar tijd ook niet veel gewonnen maar ik ga niet klagen. Vorig jaar is er ruim 52 miljoen euro naar de goede doelen gegaan terwijl er ongeveer 80 miljoen is geincasseerd bij de spelers. Dat betekent dus dat een heeel groot gedeelte van je inleg bij de goede doelen terecht komt. Als je dat niet wilt moet je opzeggen en verder kun je niet verwachten dat als je 30 jaar meespeelt je wel een keer een miljoentje wint, dat is natuurlijk onzin! Ik vind wel dat de loterij misschien wat misleidend te werk gaat met het verkopen van extra loten. Aan de andere kant: moet je de kleine lettertjes maar lezen, dat doe je ook als je een huis, wasmachine of telefoonabonnement koopt, toch?

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Doe al sinds m,n 18de mee, ben nu 35 (17 jaar dus)en heb in totaal iets van 50 euro gewonnen dus ik had dat geld beter op m,n spaarrekening kunnen zetten. onzin dus dat 1 op de 5 iets wind. ben overgestapt naar de staatloterij heb 4x meegedaan en heb alle 4x wat gewonnen. dus snel opzeggen deze bank giro loterij. geldverspilling.

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

de kans op een prijs is 0',0.
doe het liever in een kollektebus van de hartstichting.Direkt stoppen met de aut.incasso s.vp

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

het is toch nooit niets!!!!!!

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Ik ben per telefoon benaderd. Ik heb uitlegd dat ik weinig geld heb. Mevrouw bood aan dat ik met een lot tot januari 2007 kon meespelen omdat het anders zonde was van mijn bonus punten. Nu wordt er ipv met een lot van 6,75 meegespeeld 4x het bedrag afgeschreven. Tot mijn verbazing werd er ook nog eens 13,50 afgeschreven.

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Ik vind de nieuw "aanbiedingen"en acties misleidend
ze lijken een extra aanvulling of kans op je bestaande lot, maar je moet wel goed de kleine
lettertjes lezen om er achter te komen dat het weer een nieuw lot is
ik stop ermee (na ca 30 jaar)

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

vindt het een slechte zaak dat u deelnemers die een aantal jaren lid zijn van uw loterij telefonisch benaderd voor een gratis lot zonder te informeren wat de situatie voor deze persoon is en hem of haar dan laat deelnemen met dat gratis lot en vervolgens daarna de kosten voor dat lot te incasseren. U moest zich schamen om een deelneemster van 82 jaar op deze manier te strikken voor een deelname.
Ik zal u schriftelijk informeren met de benodigde bijlage(n) o het geld terug te storten en de incasso's vanaf heden te beeindigen.
Jammer dat het zo moet gaan.

Met vriendelijke groet
een bezorgde dochter
C.Wagener-Jansen

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

opzeggen vanwege kostenbeheersing veroorzaakt door opname in verpleegtehuis

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

ivm kostenbeheersing, door opname in verpleegtehuis van mevr. S.C. Zwaard Kerklaan

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

wegens noodzakelijke bezuiniging

Voor Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) zijn in totaal 1595 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 33% van de opzeggingen voor Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) reviews geschreven, dit zijn er in totaal 1. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 15 reviews geschreven.Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)
Meer Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) statistieken

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) opzeggen

Binnen 2 minuten Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord