Bankgiro loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Bankgiro loterij: 1524 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Bankgiro loterij:
    9.1

Deel jouw Bankgiro loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Bankgiro loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Bankgiro loterij

Je geeft bij deze loterijen aan goede doelen, de service is perfect (bel maar is). De dertien trekkingen zijn al drie jaar van kracht!! De prijsverhoging heeft te maken met inflatie..zoals alles dat duurder wordt. Deze brief is fijn, en een goed initiatief, maar mensen vergeet niet te vermelden hoeveel loten je wilt opzeggen én om een rekeningnummer te vermelden. Bespaard u een hoop tijd. En ja..een loterij blijft een loterij! Zat gelukkige mensen met geluk..en geluk creeert u met de loten voor de goede doelen! Wees blij dat het niet altijd alleeeeen maar geldkloppers zijn als de staatsloterij..Groeten!

Bankgiro loterij

Lotprijzen verhogen en zonder toestemming afschrijven zou tegenwoordig niet moeten kunnen.
Iedereen zit krap en zij maar grabbelen, schandalig.
Ik ben al ruim 2 uur bezig om op te zeggen en hoop dat het nu is gelukt. Erg slim van ze om niet telefonisch bereikbaar te zijn want ik loop al een half jaar met deze shit rond. Hoe moet dat met de ouderen zonder computer, die zijn weer zwaar de pineut! Zelfs voor het goede doel ga je zo niet met elkaar om en ik begin er flink aan te twijfelen of dat hun doel is. NOKKEN DUS!

Bankgiro loterij

Mijn vader en moeder zijn naar een verzorgingstehuis en willen graag hun LOT met nummer 000250725 opzeggen

Bankgiro loterij

Mijn moeder Mw. C. Grimbergen-Lenartz is op vrijdag 06-10-2006 jl. overleden.

Hierbij beeindiging van het deelname met lotnummer 890380821-01 en stopzetting van de Automatische Incasso.


Met vriendelijke groet,

A.F Grimbergen (zoon)
Oranjeplantsoen 7
2411XA Bodegraven
Tel Mobiel 06-19662068

Bankgiro loterij

Met ingang van 1 november 2006 zeg ik de bankgiro loterij op. Graag ontvang ik van u een schriftelijke bevestiging van opzegging. Mijn klantnummer is: 325822256

Met vriendelijke groet,
R.M.H. van Essen

Bankgiro loterij

Speel al ruim 30 jaar mee, en een keer 60 gulden gewonnen.
Waarschijnlijk vallen de prijzen op hun eigen Bank/Giro nummers.

Bankgiro loterij

het opzeggen lijk heel moeilijk bij de giroloterij daar zijn ze ziende Blind en horende doof.dus wij zijn nog altijd slafen van een ander.. margaretha.vechtgenoot van karel.

Bankgiro loterij

de belasting dienst moet maar eens in de van EEGENSTRAAT 70 kijken. veertig man achter een pc??? En een pand waar je u tegen zegt, op een a lokatie.Maar gelukkig nog geen probleem bij het opzeggen. tot nu toe, ik had mijn gezicht zeker mee.opgezegt vorige week.

Bankgiro loterij

heb nooit problemen mee gehad.. Als je opzegt zoals het hoort, dus al je gegevens op je brief en ondertekend is het binnen 2 weken geregeld.. En die opmerking over ongevraagd een extra trekking afschrijven klopt ook voor geen meter!!! Je tekent voor 13 trekkingen in een jaar, dus reken maar uit... Een keer betaal je dubbel in de maand, zo logish of zijn we allemaal 'een beetje dom' zoals maxima zou zeggen... Heb laatst zelfs kaartjes naar Rembrand gewonnen, was ontzettend leuk, dus lees eerst de voorwaarden ofzo voor je iets tekent lijkt mij, anders zet je eigenlijk je zelf voor lul..

Bankgiro loterij

Alleen flutprijsjes van €2.50 t/m €6.50,...dus ga het vandaag nog opzeggen,na 15 jaar.

Voor Bankgiro loterij zijn in totaal 1524 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 31 reviews geschreven.Bankgiro loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Bankgiro loterij
Meer Bankgiro loterij statistieken

Bankgiro loterij opzeggen

Binnen 2 minuten Bankgiro loterij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord