Bankgiro loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Bankgiro loterij: 1358 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Bankgiro loterij:
    9.1

Deel jouw Bankgiro loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Bankgiro loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Bankgiro loterij

Ik vind het ongelooflijk eigengereid en best wel grof van jullie om zomaar geld van je giro af te schrijven zonder toestemming. Zoiets doe je toch niet. Je moet het geld ook maar hebben of kunnen missen. Jullie maken je beslist niet geliefd zo.
Met jullie goede doelen!!! Volgens mij is er maar één goed doel en dat is het management. Althans er zal iets naar het goede doel gaan....
maar nadat eerst de top voorzien is.Al meer dan dertig jaar zie je de beelden uit de derde wereld, en ze zijn nog steeds hetzelfde op een paar uitzonderingen na.
Wapens, ja die hebben ze in alle soorten en maten.
Maar na zoveel jaar, ook geld van de "rijke landen" en veel geld, waar blijft het.

Bankgiro loterij

Ik zeg mijn abonnement op deze loterij op omdat jullie, zonder toestemming, geld afschrijven voor extra loten. Dit kan toch niet. Het bedrag dat je betaalt voor één lot is al te veel!!!
Dus bij deze zeg ik deze loterij op.

Bankgiro loterij

Zeg mijn abonnement op wegens noodzakelijke bezuiniging.

Bankgiro loterij

Ik sluit mij aan bij de heer/mevr. Jansen ,ik wens niet langer deel te nemen aan een loterij die maar naar eigen willekeur kosten in rekening brengt voor loten waar ik niet voor gekozen heb ,ik vind dit je reinste diefstal.

Bankgiro loterij

Ik moet ineens allerlei loten betalen die ik niet besteld heb, dus ben er helemaal klaar mee..

Bankgiro loterij

wegens bezuineging en het word te gek met de bankgiro loterij doe al 20 jaar mee maar winnen ho maar

Bankgiro loterij

Ongevraagd geld van mijn rekening halen, zonder dat ik daar toestemming voor heb verleend, vind ik niet aanvaardbaar. Ik zeg mijn lidmaatschap per direct op. Graag een bevestiging van dit bericht.

Bankgiro loterij

wegens bezuineging

Bankgiro loterij

Hierbij beëindig ik met onmiddellijke ingang mijn deelname aan de bank-giro loterij.
Ik ben niet gediend van de BRUTALITEIT dat er zonder mijn toestemming geld van mijn rekening wordt afgeschreven voor een zogenaamde extra trekking wat in juni 2007 is gebeurd. S.Nieuwenhuis Assen.

Bankgiro loterij

Ik ervaar al die post van jullie ambassadeur Mark Klein Essink met al die geldkoffers,geldkluizen, bankbiljetten etc. als uiterst irritant en opdringerig.Al jullie reclame heeft op mij een tegenovergesteld effect:Ik ben jullie gepush zat. Ik besteed het geld liever aan goede doelen zonder het "winnen"-aspect. Gewoon geven vanuit het hart zonder win(st)oogmerk En hoeveel verdient jullie ambassadeur er wel niet aan? Van onze centen! Hoezo goede doelen? Tenzij de heer Essink met al zijn privékapitaal gerekend wordt tot onze cultureel erfgoed.........

Voor Bankgiro loterij zijn in totaal 1358 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Bankgiro loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Bankgiro loterij
Meer Bankgiro loterij statistieken

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK