ANWB lidmaatschap reviews

  • Totaal aantal reviews van ANWB lidmaatschap: 583 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ANWB lidmaatschap:
    9.4

Deel jouw ANWB lidmaatschap review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ANWB lidmaatschap abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ANWB lidmaatschap

Na meerdere malen vorig jaar alsnog mij aangemeld bij ANWB, nou systeem lag plat dus ik kreeg handmatig lidmaatschap bewijs met de kassabon erop geniet, zelfde dag nog met de auto naar buitenland vertrokken, vervolgens nog aangeduid dat ik per direct zou vertrekken of ik dan ook per die dag meteen lid zou zijn. Nou dat kon dus, ik betaald, mooi factuurtje gekregen, boekjes info etc.
halverwege DUITSLAND rook uit de motorkap, nou ik de anwb gebeld, ATAC duitsland kon mij niet vinden in het systeem, uren lang zitten wachten en dan ook nog eens uren lang met vraagtekens gestaan van hoe kan dat nou en proberen aan te tonen met mn factuur etc. hielp niet, ik maar betalen en bij terugkeer het dan maar afhandelen, kom ik terug thuis krijg ik allerlei brieven van openstaande rekeningen die ik vervolgens voor vertrek al betaald had, totaal gedupeerd geen pas, niet lid, meerderen malen brieven gestuurd, werd niet serieus genomen, en het bedrag dat ik betaald had moest ik weer betalen, kreeg mijn pas met moeite en dat wegens brief van advocaat, en reparatie kosten van 649,- is niet gedekt.

OM EEN LANG VERHAAL KORT TE MAKEN, BIJ DEZE IK MIJN ANWB LIDMAATSCHAP OP WEGENS ONPROFESSIONALITEIT EN SLECHTE SERVICE VERLENING VAN JE KLANTEN. IK WORD NOOIT MEER LID VAN DE ANWB!

ANWB lidmaatschap

Bij deze zeg ik mijn abonnement van de waterkampioen op. Graag een nieuw factuur voor wegenwachthulp

Groeten.
Piet Coremans

ANWB lidmaatschap

Ik heb geen auto meer na mijn beroerte.

ANWB lidmaatschap

ik kan het niet meer ebtalen en wil een incasso met gerechtelijke procedure voorkomen !!

ANWB lidmaatschap

ik heb op 23 november mijn lidmaatschap per brief opgezegd, op buitenleven.
ik heb geen tijd meer om te lezen.

ANWB lidmaatschap

Ik woon in het buitenland.

ANWB lidmaatschap

wegens weinig auto rijden en zonen met een auto bedrijf geen anwb meer nodig was lid vanaf 2004 maar de anwb niet nodig geweest.

h m nijboer

ANWB lidmaatschap

Ik ben woonachtig in België en was werkzaam in Nederland. Daarom vond ik het handig om via de ANWB aangesloten te zijn bij de Wegenwacht in Nederland. Nu ik met pensioen ben en bijna niet meer in Nederland kom, zeg ik mijn lidmaatschap op. In voorkomende gevallen ben ik altijd goed geholpen door de WW, waarvoor dank.

ANWB lidmaatschap

Tot mijn spijt mag ik vanwege lichamelijke omstandigheden geen auto meer besturen.Dank voor 56jarige service.

ANWB lidmaatschap

Vanwege mijn ziekte moest ik in quarantaine blijven en niet in contact met anderen komen>Ik beschikte daar niet over internetverbinding en nu ik inmiddels thuis ben gekomen wens ik mijn lidmaatschap per 01-01-2011 te beeindigen.Zolang ik van het o.v. gebruik maak en geen auto meer bezit is dit de reden waarom ik mijn lidmaatschap opzeg

Voor ANWB lidmaatschap zijn in totaal 583 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ANWB lidmaatschap opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ANWB lidmaatschap
Meer ANWB lidmaatschap statistieken

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord